Painiityn Helmi | Syysterveiset kauneushoitolasta
1069
post-template-default,single,single-post,postid-1069,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Syysterveiset kauneushoitolasta

Onkin vierähtänyt tovi kun viimeksi olen tänne kirjoitellut.

Kesä meni yhdessä hujauksessa ohi ja nyt on jo syksy alkanut.

Syksy tuo mukanaan mukavia asioita. Kynttilät, villasukat, sieniretket ja leffaillat.

Ihonhoidon saralla syksy on valmistautumista tulevaan kylmään talveen. Kesällä ei välttämättä ole tullut hoidettua ihoa niin ahkerasti ja nyt se myös näkyy iholla.

Pigmenttiläiskät muistuttavat nautituista aurinkoisista päivistä ja karhea ihonpinta kertoo kuorinnan unohtuneen. Suosittelisinkin ensitilassa varaamaan ajan kasvohoitoon, niin saadaan heti ihonhoidon rutiinit kohdilleen!

Meillä on nyt kuukausittain vaihtuvia tarjouksia ja niitä kannattaa hyödyntää.

Lokakuussa tarjouksessa

Timanttihionta kasvoille 69€ (80€)
Tämä tehokas kuprinta kirkastaa ihoa. Tehoaa myös pigmenttimuutokaiin, tukkeumaan, arpiin. Puhdistaa ihoa hellävaraisesti ja poistaa kuolleen kuivan ihosolukon. Tämä tehohoito on koettva jotta tiedät mistä puhutaan!

Lokakuussa myös vaihtuvia tuotetarjouksia
Mm. Ekopharma Vadelma puhdistusvaahto ja kasvovesi 20 €kpl

Syksyllä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota ihonhoitoon. Vielä kun ilmat eivät ole päässeet pakkasen puolelle, on hyvä aloittaa ihon kosteutus talvea varten. Vaikka ihosi ei vielä tuntuisikaan kuivalta ja kireältä, aloita kosteutus silti! Ihonhoidossa olisi hyvä pyrkiä ennaltaehkäisyyn ja jos tiedät että ihosi kuivuu talven aikana, aloita kosteutus ennen kuin iho on jo kuiva. Tällöin pääset helpommalla.

Kosteutuksella tarkoitan kasvovettä ja seerumia/naamiota.

Kosteuttava kasvovesi pitäisi kuulua jokaisen hoitorutiineihin mutta jostain kumman syystä se ei niin ole. Kasvoveden käyttöä vähätellään vaikka se on mielestäni yksi tärkeimmistä tuotteista hoitamaan etenkin kuivaa ihoa.

Läträä kasvovedellä parin viikon ajan aamuin illoin ja huomaat eron ihossasi. Huolehdi että kasvovetesi on oikeanlainen

Kasvoveden olisi hyvä sisältää kosteuttavia ainesosia ja tarpeen mukaan myös rauhoittavia ainesosia. Joissain kasvovesissä vesi on korvattu esim. lehtiuutteilla, aloeveralla tai jollain muulla nesteellä. Tällöin saadaan lisää hoitotehoa kasvoveteen. Huolehdi ettei kasvovetesi ole syväpuhdistava tai kuoriva, nämä sopivat ainoastaan kesäaikaan rasvaiselle iholle!

Kasvoveden koostumuksia löytyy nykyään monenlaisia. Suihkutettavat kasvovedet ovat kiireisten aamujen pelastus. Geelimäiset taas on helppo taputella kasvoille ja saada myös isompi määrä kosteutta kasvoille kerralla. Nestemäistä kasvovettä ei ole pakko laittaa vanulappuun, vaan voit taputella sen käsiltäsi suoraan kasvoille. Valitse omiin mieltymyksiisi sopiva tai kokeile erilaisia.

Tehoseerumi tai naamio

Kumpaakin voit käyttää kuuriluontoisesti tai jatkuvassa käytössä. Ota syksyllä jompi kumpi käyttöön ja anna ihollesi sen tarvitsemaan kosteutta.

Tuotteesta riippuen voit käyttää seerumia kuurina tai jatkuvasti päivittäin. Seerumi sisältää paljon tehoaineita ja se laitetaan puhdistetuille kasvoille kasvoveden jälkeen. Seerumin päälle on hyvä laittaa voide, joka suojaa ihoa ja auttaa pitämään kosteuden iholla.

Ottaessasi käyttöön kosteuttavan naamion, kuten vaikka EkoPharman Vadelmanaamion, voit käyttää sitä kahdella tapaa. Joko perinteiseen tapaan levittämällä paksuhko kerros naamiota iholle, anna vaikuttaa 20min ja huuhdo pois. TAI levitä iltaisin ohut kerros, aivan kuin voiteen tapaan ja pese vasta aamulla pois. Näin vaikuttavat aineet hoitavat ihoasi koko yön ajan.

Itse käytän kosteuttavaa naamiota syksyllä 2 kertaa viikossa ja talvella 3 kertaa viikossa. Tällöin ihoni pysyy pehmeänä ja epäpuhtaudetkin nousevat paremmin pintaan eivätkä jää jumiin ihon alle muodostaen tukkeumia.

Summa summaarum

Käytä aamuin illoin kasvovettä

Käytä tehoseerumia päivittäin

Käytä naamiota pari kertaa viikossa.

Ja sitten vaan testaamaan!

No Comments

Post A Comment