Painiityn Helmi | Kaamos aika
1087
post-template-default,single,single-post,postid-1087,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kaamos aika

Alkaako jo tympiä kylmä ja pimeä? Pitkä talvi vielä edessä ja nyt jo ahdistaa.Miten olisi pieni pako kaamoksesta kauneushoitolan lämmössä?
Hämärä valaistus ja rentouttava musiikki saavat sykkeesi laskemaan ja mielesi rentoutumaan. Pötköttelet hoitopedillä, jossa allasi on lämmittävä lämpöpatja. Vartaloasi hierotaan öljyllä ja lämpimillä kivillä päästä varpaisiin. 
Eikö kuulostaisi aika mukavalta?
Kuumakivihieronta rentouttaa kireyksiä kehossa ja lämpö tehostaa hieronnan vaikutusta. Kivet tuntuvat miellyttäviltä iholla, eivät ollenkaan kovilta kiviltä. Tämä hemmotteluhoito sopii kaikille. Hieronnassa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin. Hoitava öljy myös kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Tämä ihana hemmotteluhoito kannattaa kokeilla,  etenkin se sopii nyt olevaan kylmään vuodenaikaan.
Kauneushoitolassamme on saatavilla myös KaamoshoitoKaamoshoito pitää sisällään selän kuumakivihieronnan ja kosteuttavan kasvohoidon. Tämä hoito rentouttaa niin kehoa kuin kasvoja. Kasvohieronta parantaa verenkiertoa ja pehmentää ihoa samalla kun kasvojen pienet lihakset saavat osansa rentoutuksesta.  

Hemmottele itseäsi kerran kuussa ja pitkä talvi ei tunnukaan enään niin pitkältä ja kylmältä. 

-Santra

No Comments

Post A Comment