Painiityn Helmi | Meikit
1092
post-template-default,single,single-post,postid-1092,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Meikit

Tiesitkö että kauneushoitolassamme on myynnissä laadukkaita ammattilaistason mineraalimeikkejä?Ja että ammattilaistason meikit eivät tarkoita sitä että ne olisivat vain ammattilaisten etuoikeus.Nämä meikit on suunniteltu jokaisen käyttöön ja etenkin huonokuntoisen ihon hoidon yhdeksi osaksi.
Jos sinulla on huonokuntoinen iho, esim. aknen takia, tiedät että joskus olisi kiva saada punoitus ja näppylät piilotettua. Tai vaikka piilotettua ne päivittäin. Mutta monet meikkituotteet tukkivat ihohuokosia ja iho mene meikistä vain huonompaan kuntoon.Pandhy’s mineraalimeikit eivät tuki ihoa ja peittävät punoituksen.
Mineraalimeikki pohja sisältää ihoa hoitavia ainesosia ja samalla kun se peittää ihovirheitä, se hoitaa ihoa. Parasta tässä meikkipohjassa on se, että se ei tunnu iholla miltään. Se on kevyt ja hengittävä. Tuote pysyy iholla hyvin koko päivän ja antaa myös aurinkosuojan kasvoille. Kyseessä on jauhemainen meikkituote, joka levitetään siveltimellä. Jos haluat enemmän peittoa, esim. punoittaville alueille, lisäät vain kerroksia. Tarvitset siis kasvoille vain yhden tuotteen, ja silti saat kauniin heleän ihon.
Mineraalimeikkipuuteri sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Saatavilla on myös oma meikipohja rasvoittuvalle ja akneiholle, joka sisältää hieman enemmän sinkkiä (ihoa hoitava mineraali)
Pandhy’s mineraalimeikkipuuteri maksaa 59,90€ ja yksi purkki kestää kuukausia, jopa vuoden päivittäisessä käytössä. Hyvin riittoisaa!
Mekkisarjasta löytyy toki muitakin ihania tuotteita.
Poskipunat ja hohdepuuterit tuovat eloa kasvoille. Etenkin talvisaikaan me suomalaiset olemme melko kalvakoita ihonväriltämme joten poskipuna kannattaa ottaa rohkeasti käyttöön. Pieni sipaisu punaa poskille tekee kasvoista heti raikkaamman näköiset. Sarjan hohdepuuterit ovat myös mainio tapa lisätä hehkua kasvoille. Jos et ole tottunut käyttämään poskipunaa, aloita hohdepuuterista. Tämä tuote tuo pienen hehkun poskipäille ja sitä voit sipaista myös luomille sekä huulille. Huomaamaton mutta kuitenkin raikastaa heti ilmettä. 
Ja jos ja kun olet vieläkin epävarma poskipunien käytön suhteen, tule käymään niin näytän miten se toimii! 

Luomivärit ja rajauskynätSarjan luomivärit ovat helppokäyttöisessä pakkauksessa ja niitä on helppo levittää luomille. Väreissä löytyy tummempia ja maanläheisempiä ruskeita sävyjä myös. Tämä luomiväri pysyy hyvin paikoillaan myös rasvoittuvilla luomilla, eikä paakkuunnu luomivakoon. Kestää siis hyvin menossa mukana.Rajauskyniä löytyy montaa eri väriä ja ne sopivat niin kulmiin, silmiin kuin huuliinkin. Tuote sisältää luonnon omia vahoja, joten koostumus on pehmeä ja miellyttävä käyttää iholla. 

Jos et ole tottunut käyttämään meikkiä, mutta mieli kuitenkin tekisi, tule rohkeasti käymään. Opastan kädestä pitäen miten sitä puuteria kasvoille levitetään ja mikä poskipuna sävy sopisi parhaiten.Tiedä vaikka innostuisit tästä!

-Santra

1Comment
  • insomok
    Posted at 21:18h, 08 marraskuun Vastaa

    And have lost about 3 lbs cialis generic name In Vivo data confirmed that diclofenac treatment reduced intratumoral lactate levels

Post A Comment