Painiityn Helmi | Atooppinen iho
1121
post-template-default,single,single-post,postid-1121,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Atooppinen iho

Moni suomalainen kärsii atooppisesta ihottumasta. Ihottuma voi ilmetä lievänä kutinana, punoittavina läiskinä, kuivana ja karheana ihoa-alueena tai pahasti hilseilevänä ja vereslihalle menevänä ihottumana.
Ihottumaa voi olla silmäluomilla, päänahassa, kyynärtaipeissa, pakaroissa tai missä tahansa kasvoilla ja vartalolla.

Atooppinen ihottuma on kiusallinen vaiva joka voi välillä pahentua. Pääsääntöisesti kesällä ihottuma on paremmassa kunnossa, sillä aurinko ja kosteampi ilma helpottavat. Syksyn tullessa oireet taas palaavat. Kuiva sisäilma ja kylmä viima kuivattavat ihoa ja ihottuma äityy taas pahaksi.

Atooppinen ihottuma on tulehdussairaus ja ilmenee yleensä kuivina ihoalueina. Ihon suojakerros on puutteellinen ja päästää kosteuden haihtumaan liian helposti. Tälläinen iho on myös hyvä kasvualusta haitallisille bakteereille.

Meillä käy paljon atopiasta kärsiviä asiakkaita ja monet ovatkin löytäneet avun meiltä. Kauneushoitolassa käytössä olevista tuotesarjoista löytyy hyviä tuotteita atooppisen ihottuman hoitoon.

Pandhy’s Acv- voide 29,90€
Omenaviinietikkaa sisältävä voide rauhoittaa tulehdusta iholla ja lievittää nopeasti kutinaa. Voide sopii kasvoille ja vartalolle käytettäväksi. Tämä monipuolinen voide sopii vauvasta vaariin ja moneen ihovaivaan.  Kokeile parantavaa voidetta ihottumiin, akneen, rasvaiselle iholle, auringonpolttamiin, hyttysenpistoihin, parranajon jälkeen.

Pandhy’s Acv Forte 30€
Tämä voide sisältää omenaviinietikkaa moninkertaisesti enenmän kuin edellinen voide. Tämä uudempi versio on siis paljon tehokkaampi versio ja sopii vaikeampiin iho-ongelmiin.

Ekopharma Helsinki tuoteperheestä löytyy erityisesti atooppiseen ihottumaan suunniteltu Herukka-linja, josta löytyy kattava valikoima tuotteita atooppisen ihon hoitoon.
Vaikuttavina aineina mm. Mustaherukka ja prebiootit.

Atooppisen ihottuman hoidossa on tärkeää kosteuttaa ihoa, hillitä tulehdusta ja suojata ihoa.

Uutuutena hinnastossamme on nyt 
Atooppisen ihon kasvohoito 80€
Tämä hoito on suunniteltu juuri atooppisesta ihottumasta kärsivälle iholle. Hoito toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja ihon kunnon mukaan.

Peseytyminen on osa atooppisen ihottuman hoitoa. Hikoilun myötä bakteerit lisääntyvät ihon pinnalla, joten pesu hellävaraisilla tuotteilla on tärkeää. Pesutuotteen kannattaa olla kuivalle ja herkälle iholle sopivaa, joissain tapauksissa perusvoide tai kookosvoi sopii parhaiten.

Itselle sopiva voide ihon suojaamiseen ja kosteuttamiseen löytyy kokeilemalla. Perusvoiteet luovat ihon pinnalle suojaavan kalvon, joka estää kosteuden haihtumisen ihosta. Monet luonnonkosmetiikan voiteet ja öljyt taas lisäävät ihon kosteuspitoisuutta ja kimmoisuutta. Pahimman vaiheen yli voi joutua käyttämään kortisonia.

Karheat vaatteet voivat aiheuttaa kutinaa ja ihoärsytystä. Kannattaa valita sellaisia materiaaleja, jotka ovat pehmeitä ja sileitä, kuten puuvilla ja silkki.

Kodin lämpötila kannattaa myös tsekata, liian lämmin koti lisää hikoilua ja se voi pahentaa ihottumaa. Kuiva sisäilma kuivattaa ihoa entisestään, ehkä ilmankostuttimesta voisi olla apua?

No Comments

Post A Comment