Painiityn Helmi | Joululahjavinkit pukinkonttiin
1128
post-template-default,single,single-post,postid-1128,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Joululahjavinkit pukinkonttiin

Joulu on jo nurkan takana! Jouluvalmistelut monella käynnissä jo ja siksi kirjoittelenkin nyt meiltä löytyvistä lahjaideoista.

Kauneushoitolan odotetut Luksus- hemmotelupaketit ovat taas saatavilla.

Helppo ja varmasti mieluisa lahja jokaiselle naiselle ja miksei miehellekin. Lahjakortin voit ostaa jo hyvissä ajoin valmiiksi, kirjaamme joululahjaksi menevät lahjakortit alkamaan 24.12. Käyttöaikaa lahjakorteissamme on 4 kuukautta.

Kulta paketti 180 €

Perinteinen jalkahoito, GuaSha – kasvohoito ja Spakäsihoito

Hopea paketti 140 €

Perinteinen jalkahoito ja Heleyttävä kasvohoito

Pronssi paketti 100 €

Kuumakivihieronta ja Virkistävä kasvohoito

Joulutuotepaketit

Kampaamoon on saapunut Kevinin ihania tuotepaketteja todella edulliseen hintaan. Paketteja on erilaisia, löytyy blondeille sopiva hoitopaketti, kosteuttava paketti sekä oma setti hiuksille jotka kaipaavat volyymia. Kevinin joulupakkaukset 54 €

Livingproofilta löytyy myös Joulupakkauksia hintaan 49 €

Tule kysymään näistä lisää kampaamostamme!

Jospa antaisitkin tänä vuonna lahjaksi jotain tarpeellista ja hyödyllistä? Hiusten ja ihonhoito tuotteet ovat käytännöllinen mutta myös ylellinen lahja.

Kauneushoitolasta löytyy myös EkoPharman Joulupaketti 39 €

Tämä setti sisältää matkakokoiset Vadelma puhdistusvaahdon ja Vadelma kasvoveden sekä normaalikokoisen Vadelma kasvovoiteen. Tuotteet ovat kosteuttavia ja sopivat kaikille ihotyypeille. Tästä ihana vadelmalta tuoksuva setti hänelle joka arvostaa laatua, suomalaisuutta ja luonnonkosmetiikkaa.

Tai osta vaikka itselle, jos et vielä ole tutustunut EkoPharman maailmaan.

Lisäksi kauneushoitolasta löytyy valikoima vartalotuotteita sekä ihania ekologisia kynttilöitä.

Käsintehdyt tuotteet tulevat latviasta ja sisältävät hoitavia öljyjä. Herkulliset tuoksut huumaavat ja ihanat koostumukset tekevät suihkuhetkestä ylellisen. Saatavilla sokerikuorintoja vartalolle, kevyitä vartalovoiteitasuihkumoussea ja nestesaippuaa. Lisäksi ihanat tuoksuttomat pallo ja pilari kynttilät.

Tuotteiden hinnat 7 € – 20 €.

Pandhy’s™ tuoteperheestä löytyvät myös ihanat joululahjaideat. Tehokkaat ja ylelliset Boosterit ovat oiva lahja hänelle joka kaipaa tehoa ja ylellisyyttä kasvohoitotuotteisiinsa. Georkigon Muta taas on hauska lahja hänelle, joka tykkää saunoa ja samalla hoitaa ihoa.

Miehillekin meiltä löytyvät sopivat lahjat, tule ja kysy lisää!

Ihanaa joulun ajan odotusta!

Itselläni on tapana hoitaa joulun ajan lahjahankinnat hyvissä ajoin ja jättää stressi muille. Mikä estää sinuakin tänä vuonna olemasta ajoissa?

No Comments

Post A Comment