Painiityn Helmi | Brazilian Bond Builder / b3 Suojakäsittely värjäyksien yhteydessä
1143
post-template-default,single,single-post,postid-1143,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Brazilian Bond Builder / b3 Suojakäsittely värjäyksien yhteydessä

VIHDOIN Suomeen on saapunut UPEA tuote suojaamaan hiusta värikäsittelyjen haitoilta. Sen lisäksi saamme nauttia välittömästä rakennepaikkauksesta ja upeasta kiillosta. Brazilian Bond Builder lisätään värimassan sekaan. Tuote perustuu kemiaan ja käyttäjiä on ympäri maapalloa huikea määrä. #brazilianbondbuilder #hiuksensuojakäsittely # b3

Tavoitehan on, että hiukset säilyisivät vaalennuksissa sekä värjäyksissä mahdollisimman hyvässä kunnossa ja kotona saisi myös nauttia upeista hiuksista koko värjäysvälin. Varmasti monet ovatkin huomanneet, että nykyajan värjäysmetodeilla kampaajalla käydään harvemmin kuin ennen, mutta itse värjäysprosessi kampaajalla kestää hieman kauemmin.

Yksivaiheinen b3 Brazilian Bond Builder on täysin uudenlainen vaalennusten ja värjäysten yhteydessä käytettävä, hiusten vaurioitumista ehkäisevä, suojaava ja hiusten kuntoa parantava tuote. Sen vedetön koostumus sopii käytettäväksi kaikkien värien kanssa. b3 Brazilian Bond Builder ei aiheuta muutoksia värjäysprosessiin, eikä muuta värimassan pH-arvoa tai värin koostumusta.

Pinni Lehti

Miksi ja miten b3 tuote toimii? :

SUOJAA: b3 Sisältämä dikarboksyylihappo-polymeeriyhdistelmä “ottaa iskut vastaan”. Miten: Hiuksissa värjäyksen/vaalennuksen yhteydessä tapahtuma vaurio rikkisidoksiin johtuu sen yhteydessä vapautuvasta hapesta, josta aiheutuu kemiallinen reaktio. b3 aine hapettuu ennen rikkisiltoja, eli syntyvää happea ei jää niin paljon rikkisiltojen vaurioittamiseen. Tällä päästään testien mukaan yli 90% suojaan.

KORJAA: Aine kiinnittyy katkenneiden rikkisiltojen väliin +/- -sähkövarauksella ja yhdistää sillan päät toisiinsa. Hiuksessa on pitkittäissidoksia, eli “hiuskuituja”, niitä rakennepaikataan perinteisillä tavoilla proteiineilla, aminohapoilla ja peptideillä. Peptidit muodostaa aminihappoja ja aminohapot proteiineja. b3 suojaa ja korjaa poikittaissidoksia, jotka ovat pitkittäissidosten välillä.

Värjäyksien yhteydessä 20€ #painiitynhelmi

No Comments

Post A Comment