Painiityn Helmi | Naiset! Hoitakaa rintojanne!
1170
post-template-default,single,single-post,postid-1170,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Naiset! Hoitakaa rintojanne!

Nyt asiaa rintojen ihonhoidosta.

Ensinnäkin, tutkikaa rintojanne säännöllisesti. Pieni muutos rintojen alueella, pieni patti sivussa, voi merkitä niinkin vakavaa kuin rintasyöpä. Ajoissa huomattu tauti on aina helpompi päihittää. Meistä melkein jokainen tietää jonkun joka on sairastanut rintasyöpää, joten tiedämme miten yleinen se on. Joten tutki rintasi säännöllisesti!

Samalla kun tutkit rintojasi, mikset myös hoitaisi niitä?

Rintojen iho on ihoa siinä missä muuallakin kehossa ja kaipaa itseasiassa erityishuomiota. Rinnat joutuvat koville elämän eri vaiheissa. Nuorena rintojen iho venyy kun rinnat alkavat meille naisille muodostua. Tällöin saattaa syntyä ensimmäiset venymäarvet. Kun nainen tulee raskaaksi, alkaa taas rinnoissa tapahtua. Kudos venyy maidon kertyessä rintoihin. Ja kudos myös muokkautuu kun maidontuotanto lakkaa. Kun ikää alkaa karttua, alkaa myös rintamme valitettavasti muuttua. Kudos ei enää ole niin kimmoisa ja rinnat alkavat enemmän ja vähemmän osoittaa alaspäin.

Nämä muutokset ovat väistämättömiä kehossamme mutta muutoksia voi loiventaa hoitamalla rintojen ihoa. Hoidathan kasvojesikin ihoa päivittäin, miksi et rintojesi? Suurinosa meistä haluaisi kiinteät ja kauniit rinnat. Iho on kaunis kun siitä pitää huolta. Ihon elastisuus ja kimmoisuus säilyvät parempana kun iho on kosteutettu. Kaikki rypyt ja rutut näkyvät selkeämmin kuivassa ja kiristävässä ihossa.

Alkakaamme siis hoitaa ihoamme kokonaisvaltaisesti!

Rintojen hoidon ABC

Pese ihosi hellävaraisilla tuotteilla. Vartalon ihon pesussa ei kannata käyttää liian tuhteja tuotteita, sillä liian pesevä tuote kuivattaa helposti ihoa.

Kuori aina silloin tällöin. Itse kuorin vartaloni kerran tai kaksi viikossa, ja käyn läpi myös rintojen alueen ihon. Liian rouheaa kuorintaa ei kannata käyttää, kyse on kuitenkin aika herkästä ihoalueesta.

Naamiot. Rintojen alueen iholle on naamioita, mutta niitä käytetään ennemminkin kauneushoitoloissa hoitojen yhteydesssä. Mikään ei kuitenkaan estä sinua käyttämästä kosteuttavaa/kiinteyttävää kasvo tai vartalonaamiota myös rintojesi alueella.

Tehoseerumit. Itse käytän rintojen alueella samoja tuotteita kuin käytän kasvoillakin päivittäin. Levitä ensin tehoseerumit kasvoille, kaulalle ja sieltä sujuvasti rintoihin asti. Etenkin rintojen välinen ihoalue kaipaa extra huomiota, koska olen sen polttanut nuorempana auringossa. Rintojen alueelle sopivia tehoseerumeita ovat kosteuttavat, kiinteyttävät, kirkastavat seerumit.

Öljyt ja voiteet suojaavat herkkää ihoaluetta. Käytä joko vartalovoiteita tai kasvovoiteita, kunhan käytät. Öljyt ja voiteet luovat suojaavan kerroksen iholle, kosteuttavat ja hoitavat. Samalla voit antaa rinnoillesi pienen hieronnan, tutkia rinnat ja tuotekin imeytyy paremmin pienen hieronnan avulla.

Erityishuomiota kannattaa rinnoille antaa silloin kun ne kasvavat. Aloita raskausajan rasvaaminen ajoissa, levitä öljy rinnoille, vatsalle kuin myös pakaroille päivittäin.

Listaan vielä muutamia tuotteita mitä voisin suositella rintojen alueen ihonhoitoon.

EkoPharma Vartaloseerumi ja Vartaloöljy

Kumpikin tuote kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sopii käytettäväksi koko keholle päivittäin. Vaikuttavina aineina mm. viinirypäleen siemenöljy, hillan siemenöljy ja inkapähkinäöljy.

EkoPharma Rintavoide

Rintojen ihon hoitoon tarkoitettu voide. Inkapähkinäöljy parantaa ihon kimmoisuutta, pehmentää ja erhkäisee venymäarpia. Tämä on itselläni käytössä.

EkoPharma Kuorintaöljy

Öljypohjainen kuorinnan sisältämä bambujauhe kuorii hellävaraisesti ja sopii myös herkemmille ihoalueille. Hoitavat öljyt jättävät ihon silkkisen pehmeäksi.

Pandhy’s™ ACV-voide

Omenaviinietikkaa sisältävä voide on erityisesti tulehtuneelle iholle sopiva, mutta samalla myös erittäin hyvä ehkäisemään ja hoitamaan venymäarpia.

Pandhy’s™ Booster

Sarjan erilaiset boosterit sopivat myös rintojen hoitoon. Shield Booster antaa suojaa ja kosteuttaa, Night Booster uudistaa ja kosteuttaa, Energy Booster antaa elinvoimaa ja kosteuttaa. Shield on itselläni käytössä.

Ja nyt kaikki naiset alamme yhdessä pitää parempaa huolta itsestämme ja rinnoistamme!

1Comment

Post A Comment