Painiityn Helmi | Hiuksen vaalentaminen ja vaalennetun hiuksen kotihoito
1197
post-template-default,single,single-post,postid-1197,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Hiuksen vaalentaminen ja vaalennetun hiuksen kotihoito

Moikka kaikille! Tänään ajattelin kirjoittaa teille hiuksen vaalennuskäsittelyistä ja vaalennetun hiuksen hoitamisesta.

  1. Mitä ohuemmat osiot, sen miedompia aineita voimme käyttää saavuttaaksemme puhtaan lopputuloksen. Mieluummin vaikutusaika pidempi kuin vahva aine
  2. On aivan eriasia vaalentaa JO värjättyä hiusta kun luonnonhiusta. Emme voi tietää miten ennen värjätty hius vaalenee. Muista siis, että jokainen vaalennustaival on omanlaisensa ja vaatii erimäärän käyntejä saavuttaaksemme halutun lopputuloksen
  3. Olemme tehneet elämän helpoksi laittamalla vaalennuskäsittelypalveluihin (raidat, vapaankädenvaalennys yms.) tarpeeksi reilut ajat. Mieluummin meillä jaa aikaa ennen seuraavaa asiakasta ja voimme käyttää sinulla mahdollisimman hellävaraisia tuotteita #kevinmurphycolorme, jotta voimme pitää hiuksen hyvässä kunnossa
  4. Hiuksen suojaaminen vaalennuksen aikana #brazilianbondbuilder tehohoidolla on todellakin 20e arvoinen investointi hiuksiisi! Aine menee hiuksen sisään vaalennuskäsittelyn yhteydessä, suojaa hiustasi vaalennuksen haitoilta sekä edesauttaa hiusta saavuttamaan paremman kunnon. Kysy lisää kampaajaltasi! #painiitynhelmi
  5. Yli 3cm tyvikasvun tyvivaalentaminen on jo todellinen taitolaji, tasaisen lopputuloksen saavuttaminen ja lopputuloksen ylläpito vaatii sinulta myös töitä. Siksi toivoisimme hyvin blondeina haluavia asiakkaita käymään säännöllisesti värjäyttämässä tyvikasvua (ei yli 3cm)
  6. Mitä puhtaampi lopputulos sen pidempään hius yleensä pysyy raikkaana. Käytä silti säännöllisesti 1) syväpuhdistavaa ( poistaa putkista tulevat raudanjäämät yms. epäpuhtaudet, näitä kertyy yllättävän paljon hiuksiin), 2) hopeatuotetta taittamaan keltaisuutta pois (joko hoitoaine, tai shampoo – kysy kampaajaltasi mikä sopisi sinulle parhaiten 3) Kosteuttavia, kosteuttavia ja kosteuttavia. Vaalennetut hiukset tarvitsevat aina paljon kosteutta!
  7. Ajan saatossa hiuksen pituutta on hyvä kirkastaa kampaajan toimesta, raidoin tai vaalennuspesulla yms. vaihtoehdolla. Sävyttävät tuotteet (ylläpitotuotteet) ja vedessä olevat epäpuhtaudet kertyvät väistämättä hiuksen pituuteen

Tervetuloa vaalentamaan turvallisesti hiuksiasi <3

No Comments

Post A Comment