Painiityn Helmi | Uutuuksia Kauneushoitolassa
1209
post-template-default,single,single-post,postid-1209,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Uutuuksia Kauneushoitolassa

Kauneushoitolan valikoimiin on tänä vuonna tullut ripsien kestotaivutus. Tämän palvelun on aiemmin saanutkin jo kampaamon puolelta, mutta nyt se on myös saatavilla kauneushoitolasta. Kauneushoitolassa on käytössä RollyKing kestotaivutus. Tällä hoidolla ripset saadaan kauniisti kaartumaan viikoiksi. Hoidon yhteydessä ripset myös värjätään.

Luonnollinen lopputulos tuo näyttävyyttä omiin ripsiin ja taivutus kestää ripsissä niin kauan kunnes ripsi luonnollisesti elinkaarensa lopussa irtoaa. Tähän menee henkilöstä riippuen 6-10 viikkoa. 

Kestotaivutus voidaan uusia kun suurin osa ripsistä on vaihtunut.

Tämä on luonnollisempi vaihtoehto, jos et halua ottaa ripsipidennyksiä mutta haluat kuitenkin helpotusta arkeesi.

RollyKing ripsien kestotaivutus ja ripsien värjäys hintaan 69 €

Toinen uutuus mikä on saapunut kauneushoitolaan, on LOOkX Happohoidot kasvoille.

Nämä tehokkaat mutta hellävaraiset hapot perustuvat hedelmähappoihin. Erilaisia hedelmähappoyhdistelmiä sisältävät kuorinnat kirkastavat, kuorivat, puhdistavat ja uudistavat ihoa.

Kuorintoja on 3 erilaista.

Lempein kuorinta BioPeel on herkälle ihollekin sopiva kuorinta, joka kosteuttaa, kirkastaa ja pehmentää ihoa. Tämä hoito on erinomainen jos ihosi on kuiva tai jos kärsit esimerkiksi couperosasta. Kuorinta vahvistaa ihoa ja etenkin sarjahoitona on erittäin tehokas parantamaan ihonlaatua.

Ikääntyvälle iholle, tukkoiselle iholle tai arpien hoitoon suunniteltu Miracle kuorinta on astetta vahvempi kuorinta ja tehoaa juonteisiin ja pigmentoituneelle iholle. 

Carbon kuorinta on suunniteltu tulehtuneelle, epäpuhtaalle tai rasvaiselle iholle. Tämä kuorinta auttaa myös pigmenttimuutoksiin.

Kuorinnat ovat tehokkaita hedelmähappokuorintoja, mutta sisältävät myös ihoa rauhoittavia ainesosia, jolloin kuorinta tuntuu iholla lähinnä lämpimältä ja punoitusta on vain vähän. Kuorinnan jälkeen iho tulisi kuitenkin suojata auringolta hyvin. Kuorinnan jälkeen tulisi välttää 48h saunomista.

Paras teho saadaan irti kun hoito tehdään sarjahoitona. Riippuen hoidettavasta ihosta, sarjahoidon pituus 4-6 kertaa.

Kosmetologi valitsee aina sinulle tehtävän hapotuksen, ihon ja asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hoidon hinta on 99 € ja se sisältää alkupuhdistuksen, hapotuksen, tehoseerumin, erikoisnaamion ja loppuvoiteen. Naamion vaikutusajalla hartiahieronta.

LOOkX ihonhoitosarja on Hollannista, ollut markkinoilla jo parikymmentä vuotta, mutta rantautunut Suomeen vasta viime vuonna. LOOkX edustaa dermokosmetiikkaa, joka tarkoittaa että tuotteet on testattu dermatologisesti ja kliinisesti. Eli tuotteiden teho on todellakin todistettua. Raaka-aineet ovat puhtaita ja tutkittuja, tuotteet valmistetaan huippulaatuisessa ladoratoriossa Sveitsissä. Tässä sarjassa käytetään paljon laadukkaita luonnon raaka-aineita, mutta sarja ei ole puhdasta, pelkkää luonnonkosmetiikkaa. Sarja on vegaaninen, eikä eläinkokeita ole käytetty.

LOOkX

Smart – Clean – Beauty

No empty promises, just results.

Lisää tietoa sarjasta ja happohoidosta saat kosmetologiltamme Santralta.

Näitä hoitoja kannattaa ehdottomasti kokeilla nyt heti! Talvi on parasta aikaa tehokkaammille hoidoille, sillä silloin ei tarvitse olla niin huolissaan auringolta suojautumisesta.

1Comment
  • burvish
    Posted at 16:44h, 04 marraskuun Vastaa

    lasix fluid pill It had been previously rumored as well that Germany had utilized Testosterone on their Olympic athletes in preparation for the 1936 Olympic Games in the form of an unknown type of oral Testosterone preparation

Post A Comment