Painiityn Helmi | Terveiset Koronan keskeltä!
1327
post-template-default,single,single-post,postid-1327,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Terveiset Koronan keskeltä!

Kuten joka paikan, myös meidän kauneussalonkimme arjen on mullistanut korona-virus.Teemme kuitenkin kaikkemme että toimintamme pystyisi jatkumaan mahdollisimman normaalina näinä vaikeina aikoina.

Ensisijaisen tärkeää on tietenkin, että huolehdimme hygieniasta. Meillä on aina pidetty hyvää huolta siisteydestä emmekä poikkea tästä toimintatavasta nytkään.Voit siis huoletta tulla asioimaan meillä puhtaassa ympäristössämme.


Kauneushoitolamme palvelee vielä normaalein aukioloajoin. Kampaamon puoli sopimuken mukaan! Jos kalenteri alkaa hiljenemään, aukioloaikoja saatetaan supistaa.  
Kevät ja kesä ovat yleensä kiireisintä aikaa hoitolalla, joten nyt kannattaakin hyödyntää hiljaiset päivät sillä vapaita aikoja löytyy hyvin.  Hoidata jalkasi kuntoon kesää varten tai aloita sokerointi nyt hyvissä ajoin jotta kesällä voit nauttia sileästä ihosta. 

Nyt on myös hyvä aika päivittää ihonhoitotuotteet ajantasalle. Talven jäljiltä kuiva ja samea iho tarvitsee kirkastusta ja vitamiineja. Pikkuhiljaa voit myös alkaa vaihtamaan tuhdit voiteet ja puhdistustuotteet kevyempiin kesää varten.Äläkä unohda kaunista vartaloasi tässäkään asiassa.Aloita nyt kuivaharjaus ja kuorinta ja säännöllinen kropan kosteutus niin lämpimien kesäpäivien koittaessa voit esitellä tasaisena hehkuvaa hipiääsi. Rusketuksestakin tulee kauniimpi kun iho on kuorittu ja kosteutettu.
Muista myös pilvien takaa pilkistävä aurinko. Nyt on viimeistään aika alkaa suojata ihoa pigmenttimuutoksilta ja palamiselta. Meiltä löydät laadukkaat fysikaaliset luonnonkosmetiikan aurinkosuojat.


Meiltä saat nyt halutessasi kotiinkuljetuksen lähialueille ostaessasi tuotteita. Jos siis et halua tulla liikkeellemme, voit laittaa viestiä mitkä tuotteet olisit kiinnostunut ostamaan. Lahjakortteja meiltä voi ostaa sähköisesti, ohjeet nettisivuillamme.Meillä on myös käytössä maksutapana MobileBay, joten halutessasi voit maksaa ostokset kotisohvalta.

Arvostamme äärettömästi apuanne näinä koettelevina aikoina. Kiitos kaikille jotka olette ahkerasti ostaneet lahjakortteja ja tehneet tuoteostoja meidän hyväksi. Nämä pienet teot pitävät huolen että jatkossakin saamme palvella teitä rakkaat asiakkaat.


Yhdessä tästä koettelemuksesta selvitään, tsemppiä siis kaikille ja tervetuloa !

19 Comments

Post A Comment