Painiityn Helmi | Kauneushoitolan keväiset vinkit
kauneushoitola, espoo, konala, painiitynhelmi, sokerointi, kasvohoito, nurme, timanttikasvohoito
498
post-template-default,single,single-post,postid-498,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kauneushoitolan keväiset vinkit

Kevään myötä kiinnostus omaa ulkonäköä kohtaa taas kasvaa. Nyt onkin hyvä aika aloittaa valmistautuminen kesään.
Talven jäljiltä iho on kuiva ja samea ja pahimmassa tapauksessa hilse vain pöllyää kun yrittää vetää farkkuja jalkaan.

Kuorinta on ensimmäinen askel onneen tässä tapauksessa. Vartalon ihoa kannattaa kuoria kosteuttavalla kuorinta-aineella ainakin kerran viikkoon. Tämän jälkeen kannattaa levittää kevyt mutta kosteuttava vartalovoide kauttaaltaan iholle. Muistathan että meiltä löytyy ihanat Nurme Sokerivartalokuorinnat edulliseen 20 euron hintaan. Suosittelisin vartalolle meiltä saatavaa Pandhy’s SweetCare voide tta, jonka sisältämä viinirypäleensiemnöljy ja glokoosi uudistavat ja kosteuttavat tehokkaasti ihoa. Parasta voiteessa on tietenkin se että se imeytyy nopeasti ja käy myös kasvovoiteeksi!

Kuorinnan säärille voi hoitaa myös sokerilla. Sokerointi kuorii samalla kuin poistaa häiritsevät ihokarvat. Sääret säihkyvät sileinä ja kauniina pitemmän aikaa sokeroinnin jälkeen. Sokerointi myös hillitsee karvankasvua, joten se kannattaakin aloittaa nyt ajoissa ennen kesää jotta hyöty olisi paras mahdollinen!

Kasvojen iho tarvitsee erityistä huolenpitoa keväisin. Kuorintaa olisi hyvä tehdä myös kasvoille ja tähän tarkoitukseen Timanttihionta-kasvohoito on täydellinen. Laitteella tehtävä kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja palauttaa kasvoille hehkun.
Kasvot on syytä myös suojata hyvin sillä kevät auringon säteet ovat tunnetusti haitallisimpia ihollemme.
Tätä varten meiltä löytyy EkoPharman Suojaava päivävoide , joka sisältää suojakertoimen.

 

Terkuin, Santra

No Comments

Post A Comment