Painiityn Helmi | Miralle ajanvaraukset
527
post-template-default,single,single-post,postid-527,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Miralle ajanvaraukset

Moikka kaikille ihanille asiakkailleni <3

 

Vivian on 4 kk ja on ollut aivan mielettömän ihana vauva. Ollaan koko perhe nautittu täysin siemauksin uudesta perheenjäsenestä. Niinkun te varmaan kaikki tiedätte, niin Painiityn Helmi on myös mun yksi lapsista, jolla on sydämessä mulle erityinen paikka. Enkä sieltä osaa olla kunnolla äitiyslomalla, mutta meidän perheelle sopii tämä  tyyli. Isä osaa myös hoitaa vauvaa ja isompia muksuja oikein hyvin. Olen hyvin kiitollinen ja otettu, että minua kaivataan takaisin ja monet kyselee aikoja. Nyt tärkeysjärjestyksessä edellä on kuitenkin kotona olevat lapset ja he tarvitsevat minua. Luojalle kiitos, olen löytänyt Painiityn Helmeen niin mahtavan tiimin, että Helmessä vallitsee ammattitaitoinen tunnelma, vaikka minä en siellä jatkuvasti olisikaan.

Kuten varmaan olette huomanneet, ilta-ajat ovat pitkäksikin aikaa tukossa. Tähän on tulossa helpotus kun ”minun” tilalleni tulee 17v. kokemuksella parturi-kampaaja Mari Inkeroinen 1.8 alkaen. Minä siirryn muutamaksi vuodeksi sivuun laittamaan Mintun koulutielle ja Maxin eskariin ja Viviankin on vielä niin pieni. Jatkossa ajanvarauskyselyt minulle sähköpostitse painiitynhelmi@gmail.com tai facebookin kautta. Teen noin 15h-20h jatkossa lähinna sunnuntaisin, aamupäivisin ja iltaisin. Sovitun mukaisesti. Myös firman pyörittäminen ja paperihommat sekä Revlonin kouluttajan työt vievät aikaani pois liiketyöstä.

 

Tällä hetkellä ajanvaukset ovat täynnä 24.7 asti, eli sen jälkeisiä aikoja voi kysellä/varata.

Rakkain terveisin,

Mira

No Comments

Post A Comment