Painiityn Helmi | Ajat ruuhkautuneet KOSKA – LOMAT!
537
post-template-default,single,single-post,postid-537,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ajat ruuhkautuneet KOSKA – LOMAT!

Hei kaikille kesäisille ihmisille,

 

Mekin Painiityssä lomaillaan ja teemme heinäkuun ” vajaalla” miehityksellä. Varaa aikasi siis hyvissä ajoin!

Haluamme kiittää teitä asiakkaat, jotta olette jaksaneet odotella aikojanne ja muistutamme, että elokuun 1. meillä aloittaa erittäin erinomainen ammattilainen Mari Inkeroinen täysipäiväisenä parturi-kampaajana ja pystymme jälleen tarjoamaan enemmän ja helpommin hiusaikoja! Marille on avattu ajanvarauskalenteri nettiin osoitteessa:

https://painiitynhelmi.avoinna24.fi/reservation

Kiitos kaikille yhteystyöstä ja on teidän puskaradion ansiota, jotta meillä on niin paljon halukkaita kävijöitä! KIITOS!

Tässä vaiheessa haluamme toivottaa teille oikein ihanaa kesää, toivottavasti tapaamme pian!

 

T. Hiuspuolen Daamit

No Comments

Post A Comment