Painiityn Helmi | Sokerointi – hellävarainen tapa poistaa ihokarvat!
541
post-template-default,single,single-post,postid-541,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Sokerointi – hellävarainen tapa poistaa ihokarvat!

Sokerointi

Sokeroinnissa on kyse häiritsevien ihokarvojen poistosta hellävaraisesti.
Käyttämäni Pandhy’s Sokerimassa sisältää vettä ja sokeria, ja muut hoidon aikana käytettävät tuotteet ovat myös luonnollista alkuperää.
Sokerointi on turvallinen, helppo ja tehokas tapa poistaa karvat iholta. Sokerimassa levitetään vastakarvaan ja nykäistään myötäkarvaan, jolloin karvat tarttuvat massaan ja irtoavat juurineen sen mukana.
Tuloksena on sileä ja pehmeä iho viikoiksi.

Sokeroinnilla voidaan poistaa säärikarvat, kainalokarvat, käsikarvat, intiimilueen karvat ja kasvoista häiritsevät karvat. Myös selkä ja rintakarvat saadaan poistettua sokerilla.

Sokeri kuorii myös samalla ihoa, poistaen kuolleen ihosolukon samalla kun poistaa karvat. Iho jää samettiseksi hoidon jälkeen.

Sokerointi ei ole täysin kivutonta, sillä karva irtoaa juurineen. Oikealla tuotteella ja tekniikalla se ei kuitenkaan satu liikaa.

Karva pysyy poissa sokeroinnin jälkeen kahdesta kolmeen viikkoa, jonka jälkeen yksittäisiä karvoja alkaa kasvaa. Sokerointiväli on yleensä 4-6 viikkoa, riippuen jokaisen yksilöllisestä karvan kasvunopeudesta. 
Säännöllisen sokeroinnin myötä karvoitus voi vähentyä, vaalentua ja muuttua hennommaksi.

Ennen sokerointia
Karvan olisi hyvä olla noin 5mm pitkää, mikä yleensä tarkoittaa viikon tai kahden kasvua. Liian lyhyessä karvassa ei ole tarpeeksi tarttumapintaa, joten se ei välttämättä irtoa niin hyvin.
Tule hoitoon väljissä vaatteissa, etenkin jos kyseessä on intiimialueen sokerointi. Tiukat vaatteet voivat tuntua epämukavilta heti sokeroinnin jälkeen.
Jos pelkäät sattuuko sokerointi, apteekista on saatavilla Emla-puudutusvoidetta, joka voi auttaa.

Sokeroinnin jälkeen
Vältä hikoilua samana päivänä. Hiessä olevat bakteerit voivat aiheuttaa näppyjä hoidetulle alueelle.
Kainaloiden sokeroinnin jälkeen vältä deodoranttia 24h.
Vältä auringonottoa niille alueille joita on juuri sokeroitu.
Huolehdi hygieniasta, iho rauhoittuu nopeammin.

Kokeile ja ihastu!

 

9 178 Comments