Painiityn Helmi | Koulut alkaa kohta ja kesälomat on lusittu
551
post-template-default,single,single-post,postid-551,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Koulut alkaa kohta ja kesälomat on lusittu

Heippa kaikille Painiityn Helmen asiakkaille !

 

Meillä Painiityn Helmessä on 1.8 alkaen aloittanut uusi ammattilainen Mari Inkeroinen. Hänen työnäytteitä voit seurata meidän facebook sivustolta sekä instagrammista. Kaunista kädenjälkeä pitkällä kokemuksella.

Koska tiimiin liittyi uusi ammattilainen meiltä saat hiuspuolelta paljon nopeammin ja joustavammin aikoja!

Toivottavasti kaikilla on ollut ihana kesä ja akut on ladattu tulevaa syksyä varten! Me Painiityn Helmessä palvelemme sinua erityisen mielellään koskien syksyn lookin päivitystä tai koululaisia kun pehkot pitää saada siistiksi =) Santra ottaa sinut vastaan kauneushoitolassa, olisiko aika antaa kasvoille virkistystä tai jaloille pehmeä tuntu? Kauneushoitolassa käytössä ainoastaan luonnonkosmetiikkaa.

 

Tervetuloa koko perheen hemmotteluun!

Terkuin,

Koko Painiityn Helmen tiimi

No Comments

Post A Comment