Painiityn Helmi | Uusia palveluita & tarkennuksia väripalveluihin
564
post-template-default,single,single-post,postid-564,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Uusia palveluita & tarkennuksia väripalveluihin

Heippa kaikille!

 

Muistakaa, että nyt ei tarvitse olla kuukautta etukäteen varaamassa – vaan meiltä voi saada piankin ajan! 

 

Uutena palvena meillä lanseerattiin miehille omamallinmuutosleikkaus 45 min.” Mikäli tiedät, että hiuksesi ovat hyvin työläät, tai haluat mallinmuutoksen, varaa tämä aika.

 

Toinen muutos tuli väripaketteihin. Näihin tarkennus:

  • Moniväripaketti sisältää 2-3 väriä (ei sävytys), hiustenleikkuun, muotoonkuivatuksen ja viimeistelyn.
  • Valitse erikoisvärjäys mikäli tiedät, että hiuksesi ovat hyvin työläät ja paksut, vie väriä kovin paljon, haluat erikoistekniikalla tehdyn värjäyksen ( balayge, ombre, liukuväri jne.), hiukset sävytetään pesupaikalla. Pakettiin on varattu enemmän aikaa.

Muutos entiseen: Mikäli teemme sinulle värjäyksen ja työ vaatii sävytyksen pesualtaalla (ainekulu on meille huomattava) menee työ erikoisvärjäyksen mukaisesti. Konkreettisesti tämä tarkoittaa maksimissaan 15€ korotusta hintaan. 

 

Kiitos yhteystyöstä,

 

Painiityn Helmen tytöt!

 

 

No Comments

Post A Comment