Painiityn Helmi | Painiityn Helmi 5 vuotta & Kauneushoitola 2 vuotta!!!
584
post-template-default,single,single-post,postid-584,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Painiityn Helmi 5 vuotta & Kauneushoitola 2 vuotta!!!

Painiityn Helmi on täynnä syntymäpäivähulinoita!

Syyskuussa kauneushoitola täytti 2-vuotta, onnea onnea!!! Tämän kunniaksi mm. tällä viikolla PANDHY’S™  luonnonkosmetiikka tuotteet -10 % sekä uutuus happokasvohoito 65e!

Kampaamo-parturipuoli puolestaan juhlii 5-vuotispäiviään!!! Kyllä aika menee nopeasti =)Vaikka toisaalta tuntuu, että oltaisiin tunnettu ja palveltu teitä jo paljon pidempään. Kannattaa seurata facebookia ja instagramia. Tästä päivästä alkaen alkaa kampaamon syntymäpäivähulinat! Luvassa tarjouksia ja kaupanpäällisiä! Nyt uusille väri & leikkauspaketeille 30.9 asti kaupanpäälle Kerasilk hiusparfyymi arvo 39e:

Goldwell Kerasilk HIUSPARFYYMI – Säilytä vastapestyjen hiusten raikas ja ihana tuoksu hiusparfyymillä! Hiusparfyymia suihkutetaan suoraan hiuksiin, se antaa hiuksiin hienostuneen herkullisen tuoksun samalla jättäen hiukset silkinpehmeiksi ja vähentäen sähköisyyttä. Se peittää ja estää myös epämiellyttävät hajut hiuksissa. Voidaan halutessa lisätä päivän mittaan. Jokainen nainen rakastuu näihin tuoksuihin varmasti!

Tervetuloa juhlistamaan kanssamme!

 

No Comments

Post A Comment