Painiityn Helmi | Uutuuksia ja tarjouksia
612
post-template-default,single,single-post,postid-612,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Uutuuksia ja tarjouksia

Meillä valmistaudutaan kovaa vauhtia pikkujoulukauteen. Uutuutena October Stockholm vegaaniset huulipunat, joista jokaisesta myydystä kappaleesta menee osuus rintasyöpäsäätiölle! Sävyt ovat aivan ihania ja ollaan kokeiltu sävyjä nyt viikon verran töissä – ollaan kyllä todella tyytyväisiä! Huulipunat kestää mielettömän hyvin huulilla, ovat ihanan kostean tuntuisia ja sävyt ovat ihania, nyt kannattaa tulla shoppaamaan laatupuna itselleen =)

Mikäli haluat pikkujoulukauden juhliin vähän extra rentoutumista, mikset varaisi meiltä aikaa meikkiin ja kampaukseen. Sinun tarvitsee vaan tulla meidän luokse, niin me teemme loput. Ja mikä parasta, olemme tehneet tarjoushinnan kyseisestä palvelusta – meikki ja kampaus 70e (tule paikalle puhtailla hiuksilla). Mukaan voit ostaa laadukkaan October Stockholm huulipunan. Tervetuloa!

27.10-3.11 ELI HUOMISESTA PERJANTAISTA alkaen huipputarjous! Uusille ajanvarauksille kaupanpäälle Kevin Murphy matkakokoinen rinse ja wash tai muotoilusuihke! KOODILLA: ” Kevintarjous”

 

Meistä on ihanaa tarjota teille ihanat asiakkaat tarjouksia ja kampanjoita, nähdään Painiityssä <3

 

 

 

No Comments

Post A Comment