Painiityn Helmi | Valtuutettu SugarSpa-hoitola
680
post-template-default,single,single-post,postid-680,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Valtuutettu SugarSpa-hoitola

Vuosi vaihtui ja aloitimme vuoden 2018.

Tuliko tehtyä uudenvuoden lupauksia?

Itselleen kannattaa ainakin luvata hieman hemmottelua ja rentoutusta koko vuodelle tasaisin väliajoin. Se auttaa jaksamaan arjen keskellä.

Toinen hyvä lupaus on huolehtia itsestään ja myös ihostaan. Muista terveelliset elämäntavat pitkin arkea ja hoida ihoasi sen tarpeiden mukaan. Jos et ole varma mitä ihosi milläkin hetkellä kaipaa, kannattaa piipahtaa käymään ammattilaisen luona. Kasvohoidon yhteydessä tehtävä ihoanalyysipaljastaa ihosi sen hetkiset tarpeet ja samalla saat rentoutua.

Oletko jo huomannut että hoitola on valtuutettu SugarSpa-hoitola?

Tämä tarkoittaa että kauneushoitolassamme ovat käytössä laadukkaat Pandhy’s™ luonnonkosmetiikka tuotteet ja kosmetologimme on tämän sarjan koulutettu ammattilainen. SugarSpa-hoitoloita löytyy ympäri Suomen ja näistä hoitoloista löytyvät Pandhy’s™ tuotteet ja hoidot. Lisää tähän konseptiin voit tutustua nettisivujemme Palvelut – osion alta löytyvästä SugarSpa-osiosta.

Facebook sivumme kannattaa ottaa myös seurantaan, sillä sieltä löytyvät vaihtuvat tarjouksemme, tietoa uutuuksista ja tuote-esittelyjä. Muista myös seurata meitä Instagramissa!

 

Tammikuu tuo mukanaan pakkasia ja tämä asettaa aina ihonhoidolle omat haasteensa. Nyt olisikin syytä varata aika Kosteuttavaan kasvohoitoon ja ennaltaehkäistä ja hoitaa kuivuvaa ihoa. Peruskasvohoidoista löytyväNutrissima on tähän oivallinen vaihtoehto.

Kädet kuivuvat myös helposti talvella ja siihen ratkaisuna suosittelenkin Spa-käsihoitoa. Suola-sokeri-kuorinta kuorii kuivan hilseen pois, jonka jälkeen hieronta ja naamio täyttävät ihon taas kosteudella. Hoitolasta voit vielä napataVadelma-käsivoiteen käsilaukkuun joka takaa että kädet pysyvät pehmeinä pitempään.

Lopuksi,

inventaarion myötä hoitolasta löytyy muutamia edullisia tuotteita tarjoushinnoin, joten nyt kannattaa tulla ostoksille!

 

Terkuin,

Kosmetologi Santra

No Comments

Post A Comment