Painiityn Helmi | Helmikuun Pandhy’s™ tuote on ShieldBooster -tehoboosteri
709
post-template-default,single,single-post,postid-709,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Helmikuun Pandhy’s™ tuote on ShieldBooster -tehoboosteri

Helmikuun Pandhy’s™ tuote on ShieldBooster -tehoboosteri

Boosterit ovat nimensä mukaisesti ihonhoitorutiinisi buustaajia. Niillä valmistat juuri oikean seoksen ihosi senhetkisiä tarpeita varten. Boosteri levitetään kasvoille kasvoveden jälkeen ja sen päälle voidaan lisätä seerumeita ja voiteita.

Haasteet
Erityisesti kasvojen iho on jatkuvasti alttiina ympäristön vaikutuksille. Kasvojen ihoon vaikuttaa myös merkittävästi sisäiset tekijät kuten yleinen vointisi ja elämäntapasi. Saasteet, UV-säteet, stressi, tupakointi ja vaikkapa huono dieetti voivat kasvattaa vapaiden radikaalien määrää. Tämä aiheuttaa ennenaikaista vanhenemista ja tekee ihosta haavoittuvaisen. Vaurioiden tulokset ovat selkeät. Ihosta tulee kireä, epämukava, ryppyinen, punoittava, karhea ja se menettää hehkun ja elastisuuden.

Ratkaisu
ShieldBoosterin koostumus vahvistaa ihon omaa suojausta. Se parantaa ihon aineenvaihduntaa, kosteustasapainoa ja tuhoaa vapaita radikaaleja. Antioksidantit estävät vapaiden radikaalien tekemiä vaurioita, mikä säilyttää ihon nuorekkaana. Antioksidantit voivat myös estää UV-valon haittavaikutuksia ja vähentää ikääntymistä sekä estää tulehduksia. Antioksidantit parantavat myös ihon ulkonäköä poistamalla toksiineja ja stimuloimalla verenkiertoa. Tämän ansiosta iholle virtaa enemmän ravinteita. ShieldBooster parantaa ihon elastisuutta ja tekee ihosta kiinteän ja nuorekkaan.

Käyttö

Levitetään kasvoille puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Kääntele tuotetta käsissäsi ennen kuin annostelet yhden pumppauksen kämmenellesi. Lämmitä tuotetta käsilläsi hieromalla käsiä hetken yhteen. Painele tuote kevyesti kasvoille ja pidä käsiä hetki iholla. Lämpö auttaa tuotetta aktivoitumaan. Tämän jälkeen voit levittää hoitovoiteen kasvoillesi.

Aktiiviaineina Galangal, Inkivääri, Viikunaopuntia, Camelina ja Rapsiöljy.

Tämä laadukas ihonhoidon edelläkävijä tuote meiltä kauneushoitolasta.

No Comments

Post A Comment