Painiityn Helmi | Kevät ihonhoito
721
post-template-default,single,single-post,postid-721,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kevät ihonhoito

Kevään tuulet puhaltavat jo kovaa vauhtia ja vilkastumista on havaittavissa meidänkin palveluissamme.

Nyt on hyvä aika hoitaa talven kuivattamaa ja sameuttamaa ihoa.

Kauneushoitolastamme löytyy erilaisia tehokkaita keinoja kirkastaa ihoa niin vartalolta kuin kasvoista.

TIMANTTIHIONTA on laitteella tehtävä kuorinta, joka poistaa kuolleen kuivan ihosolukon ja samalla vilkastaa ihon aineenvaihduntaa, kiinteyttää, puhdistaa ja tasoittaa ihoa. Kuorinta itsessään tuntuu miellyttävältä, ikään kuin ihoa imuroitaisiin. Tämä on myös hellävarainen tapa puhdistaa tukkeutunutta ihoa. Hoidon tuloksen näet heti, iho on raikkaampi, sileämpi ja kuulaampi.

PH-KUORINTA pitää sisällään entsymaattisen kuorinnan, joka laskee ihon pH-arvoa ja saa näin ollen ihon kirkastumaan, aktivoitumaan ja puhdistumaan.Tämä hoito on erinomainen jokaiselle iholle, mutta etenkin tukkeutuneelle iholle jossa on pientä näppyä.

BRIGHTENUP-kasvohoidossa sokeri yhdessä C-vitamiinin kanssa saa kasvot hehkumaan. Hoito sisältää erikoisen sokerihieronnan, joka kuorii, rentouttaa, uudistaa ja aktivoi. Tämä makea hoito sopii kaikille jotka haluavat vitamiiniannoksen kasvoilleen.

Vartalonhoito puolelta SOKEROINTI on enemmän kuin erinomainen tapa saada kuorittua ja kirkastettua ihoa. Samalla kun häiritsevät ihokarvat poistetaan, lähtee ihosta myös kuollut,kuiva hilse ja ihosta tulee samettisen pehmeä. Sokerointi kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen kesää. Säännöllisellä sokeroinnilla karvankasvu saadaan heikkenemään ja tämän takia sokeroinnissa kannattaakin käydä muutama kerta ennen kesähelteitä. 5-6 viikon välein tehtävä sokerointi auttaa vähentämään karvoitusta, pehmentää karvan ja saa aikaan sen että karva irtoaa kerta kerralta helpommin. Aloita siis säärten sokerointi jo nyt, niin kesällä voit esitellä silkkisiä sääriäsi huoletta!

Kotihoitotuotteista

Nyt kun aurinkokin alkaa näyttäytyä, olisi hyvä muistaa suojata ihonsa. Auringon haitallinen UV-säteily on keväisin voimakkaimmillaan ja siksi olisi hyvä suojata itsensä ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Auringon UVB ja UVA säteet ikäännyttävät ihoa, aiheuttavat melanooma riskin ja tekevät ikäviä pigmenttimuutoksia iholle. Kaikki tämä voi näkyä ihossasi vasta vuosien kuluttua, joten aurinko tosiaan on petollinen.

Kunnollisella suojalla kuitenkin ehkäiset auringon haitat ja voit nauttia siitä turvallisemmin.

Meiltä löytyvät aurinkosuojan sisältämä Pandhy’s™ MINERAALIMEIKKIPOHJA, jossa SPF20. Tämä kevyt ja iholla miellyttävältä tuntuvat meikkipuuteri antaa hyvän suojan niin lenkkipoluille kuin rinteeseen. Tuotteet mineraalikiteet asettuvat iholle ja heijastavat haitalliset auringonsäteet pois iholta. Samalla nämä mineraalit myös hoitavat ihoa, joten voit huoletta käyttää sitä urheillessasikin.

Toinen suojatuotteemme on EKOPHARMAN SUOJAAVA PÄIVÄVOIDE joka sisältää SPF15 ja nyt uutuutena myös Suojaava aurinkosuojavoide SPF30. Nämä tuotteet sisältävät myös mineraalisuojan ja hoitavat ihoa samalla.

Vartalon ihonhoitoon kannattaa ottaa mukaan Pandhy’s™ SPAROMA, kuorintasuola joka sisältää myös hoitavia eteerisiä öljyjä. Tämä tuote rauhoittaa kutinaa, tulehdusta, poistaa kuivan hilseen ja tekee ihosta pehmeän.

Myös Pandhy’s™ Georkigon MUTA-naamio on loistava tuote kirkastamaan ja ravitsemaan ihoa. Levitä mutaa kasvoille ja vartalolle ennen kuin menet saunaan sillä lämpö tehostaa vaikutusta.

 

No Comments

Post A Comment