Painiityn Helmi | Huhtikuiset terveiset kauneushoitolasta
726
post-template-default,single,single-post,postid-726,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Huhtikuiset terveiset kauneushoitolasta

Huhtikuu tuo mukanaan uutuustuotteita valikoimaan. EkoPharmalta on tullut uusi Aurinkosuojavoide 30 suojakertoimella ja sitä löytyy meiltä jo hyllystä. Ole valmiina ja suojaudu auringolta ennen kuin poltat itsesi!

Pandhy’s™ tuoteperheeseen tulee paljon uutuuksia huhtikuun ja itseasiassa koko alkukesän aikana.

Suuren suosion saavuttanut ACV-voide saa rinnalleen parannellun ja tehokkaamman version, ACV Forte-voiteen. Tämä voide sisältää suuremman määrän omenaviinietikkaa kuin vanha tuttu ACV ja onkin siksi vieläkin tehokkaampi hoitamaan aknea, atooppista ihottumaa, sekä muita tulehduksia iholla.

Kauan kaivattu rakeeton kuorinta on myös tulossa Pandhy’s™ :n valikoimaan. Tämä AHA -hedelmähappoja sisältävä kuorinta on tehokas mutta hellävarainen kaiken tyyppisille ihoille.

Meikkivalikoima ei varsinaisesti kasva, mutta nyt saataville tulee näytekokoiset tuotteet meikkipohjista. Näiden avulla värin valinta on entistäkin helpompaa!

Muitakin uutuuksia on tiedossa, mutta niistä myöhemmin lisää!

 

Santra

930 Comments