Painiityn Helmi | Sokeroinnin aika on kuumimmillaan
754
post-template-default,single,single-post,postid-754,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Sokeroinnin aika on kuumimmillaan

Aurinko alkaa houkutella esiin paljasta pintaa ja nyt onkin viimeistään aika varmistaa että sääret ovat esittelykunnossa.

Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa häiritsevät ihokarvat, mutta myös helppo ja tehokas tapa kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihonsävyä.

Samalla kun sokeri poistaa karvat ihosta, se kuorii myös kuolleen ihosolukon pois. Hilseilevät, pölyiset sääret saavat uuden ulkomuodon sokeroinnin jälkeen ja kosteusvoidekin imeytyy nyt paremmin.

Sokerointi on hyvä tapa poistaa säärikarvat, kainalokarvat, intiimialueen karvat, käsikarvat ja myös kasvoilta ylimääräiset karvat. Sokerointi on myös miehille sopivaa, ja etenkin selkäkarvoista pääsee sillä helposti eroon.

Säännöllisen sokeroinnin myötä karvan kasvu yleensä heikkenee ja karva muuttuu pehmeämmäksi. Tämä taas tekee sokeroinnista entistäkin miellyttävämmän tuntuista ja nopeampaa.

Jos sinulla on ongelmaa sisäänkasvaneiden karvojen kanssa, sokerointi auttaa jopa siihen!

Lisää sokeroinnista voit lukea nettisivuiltamme Palvelut osion alta.

Meillä sokeroinnit tehdään Pandhy’s™ sokerointituotteilla, jotka ovat puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Tuoteperheestä löytyvät myös tuotteet sokeroinnin jälkeen käytettäviksi kotona.

Aloita siis sokerointi ja tulet huomaamaan miten tyytyväinen olet päätökseesi.

Kesän ajat ovat kortilla, sillä nyt on sesonkiaika. Varaa siis aikasi ajoissa ettet jää ilman.

Kosmetologimme Santra lomailee 20.7.-12.8. Kannattaa tämä huomioida myös aikoja varatessa.

No Comments

Post A Comment