Painiityn Helmi | Heinäkuun helteet
757
post-template-default,single,single-post,postid-757,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Heinäkuun helteet

Kesä on täällä ja tässäpä muutama vinkki kauniimpaan kesään!

Kesäisin on kiva kulkea vähissä vaatteissa ja jotta tämän kehtaa tehdä, kannattaa käydä sokeroinnissa meillä. Sokerointi jättää ihon ihanan sileäksija pysyy myös karvattomana pidempään kuin pelkällä sheiverillä käsiteltynä.

Sandaaleista pilkottavat jalat kannattaa myös hoitaa kuntoon. Jalkahoitoon kannattaa suunnata jos jaloista löytyy kovettumaa ja känsää ja epäsiistejä kynsiä. Jos taas jalat ovat vain vähäsen päässeet kuivumaan, voit koittaa hoitaa ne itse kuntoon. Kuori jalat huolellisesti (meiltä löytyy Sparoma kuorintasuolaa) ja levitä paksu kerros rasvaista voidetta ( meillä on myynnissä kookosöljyä ja Lyli-voidetta joka pehmittää ihoa tehokkaasti). Kääri sitten jalat kelmuun ja anna vaikuttaa noin puolituntia, miten nyt oma aikataulu antaa periksi. Pyyhi sitten ylimääräiset voiteet pois ja jalat ovat taas pehmoiset!

Shellac lakkaus niin sormissa kuin varpaissa tekee huolitellun lookin pitemmäksi aikaa, varpaissa lakkaus pysyy melkein koko kesän!

Kasvojen ihoon kannattaa myös kiinnittää huomiota kesällä ja etenkin auringolta suojautuminen on tärkeää. Käytä suojakertoimellista päivävoidetta tai meikkiä joka sisältää suojakertoimen (meiltä löytyvät nämäkin tuotteet). Iho kannattaa puhdistaa päivittäin puhdistustuotteella ja kosteuttavaa naamiota kannattaa käyttää ainakin silloin kun auringossa on tullut oltua koko päivä. EkoPharman herukka naamio rauhoittaa, kosteuttaa ja ennaltaehkäisee ikääntymistä.

Ja muista myös hakea meiltä Pandhy’s Acv – voide reissukassiin. Tämä voide nimittäin rauhoittaa aurinkoihottumaa, palovammoja, hyttysten aiheuttamaa kutinaa, ihottumia sekä rauhoittaa karvanpoiston jälkeen ihoa. Voide sopii myös lapsille ja miehille käytettäväksi, eli koko perheelle!

No Comments

Post A Comment