Painiityn Helmi | Syystuulet
768
post-template-default,single,single-post,postid-768,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Syystuulet

Syksy alkaa saapua pitkän ja helteisen kesän jälkeen. Ompa ollut ihana nauttia kunnon kesäst pitkästä aikaa!

Kesällä, ja varsinkin lomalla, kauneusrutiinit ovat saattaneet hieman jäädä tauolle ja nyt se alkaa näkyä kasvoilla.

Nyt olisikin hyvä aika palata takaisin arkirutiineihin myös ihonhoidon suhteen.

Varsinkin tälläisen kuuman kesän jäljiltä iho voi kaivata hoitoa todenteolla. Paras tapa saada rutiineista heti kiinni, on varata aika kasvohoitoon, jossa tsekataan ihon tilanne ja valitaan sopivat tuotteet sinne kotiin.

Itse suosittelisin nyt hyvää kuorintaa ja kosteusseerumia. Meiltä löytyy myynnissä useampaakin erilaista kuorintaa, mutta oma suosikkini on EkoPharman Tyrni kuorinta. Se sisältää minirakeita ja hedelmähappoja, joten kuorinnan teho on taattu! Tämä tuote ei kuitenkaan ole liian raju iholle, vaan sopii myös herkemmälle iholle. Tällöin kannattaa hankausta välttää ja antaa vain hedelmähappojen tehdä tehtävänsä. Hinnallakaan tuote ei ole pilattu, vain 23 €.

Kosteutukseen löytyy myös useampaa erilaista tuotetta. Pandhy’sin valikoimasta löytyy tehokkaita Boostereita, jotka ovat omia suosikkejani. Nyt syksylle olisi hyvä valita joko EnergyBooster tai jos aurinko on mukanaan tuonut pigmenttiläiskiä, niin silloin BrightBooster on paras valinta. Tuotteen koostumus on täydellinen. Öljymäinen olematta kuitenkaan tahmea. Imeytyy nopsaan ja tekee ihosta ihanan pehmeän. Tätä voisi läträtä litrakaupalla kasvoille, mutta, suosittelen kuitenkin yhtä ainoata pumppausta! Niin tehokas ja riittoisa tämä tuote on.

Vartalon iho ainakin itsellä alkaa muuttua kuivaksi ja pian muistutankin hilseilevää lohikäärmettä etenkin sääristä, jos en muista hoitaa ihoani. Kuorinta ja kosteusvoide onneksi tämän ehkäisevät. Ja rusketuskin säilyy kauniina pitempään kun pitää ihostaan huolta.

Muista siis kuoria ja kosteuttaa!!

Ei muuta sitten kuin varailemaan niitä aikoja! Ja muistakaahan että voit varata ajan myös pelkkää tuoteostoa varten, jos et vielä hoitoon halua tulla 🙂

Huom!!!!

Lomailen 7.-14.9. Joten vapaat ajat syyskuussa hupenevat hurjaa vauhtia!

 

-Santra / Kosmetologi

No Comments

Post A Comment