Painiityn Helmi | Purkkiarmeijan päivitys
802
post-template-default,single,single-post,postid-802,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Purkkiarmeijan päivitys

Syksy alkaa väistyä talven tieltä ja onpa ollutkin hieno syksy! Aurinkoiset ja lämpimät päivät alkavat kuitenkin vähentyä ja sitä mukaa ihokin alkaa kuivua.

Onko sinunkin kasvojasi alkanut kiristää? Etenkin pesun jälkeen? Entä hilseilevätkö sääresi?

Nyt kannattaakin viimeistään vaihtaa ihonhoitotuotteet kesän jäljiltä tuhdinpiin.

Pesutuotteet ovat tärkeässä roolissa ihonhoidon kannalta, ja etenkin kylmään vuoden aikaan oikean tuotteen tärkeys korostuu. Jos puhdistustuote on liian pesevä, se kuivattaa ihoasi. Tällöin vahinkoa on vaikea korjata pelkällä kasvovoiteella.

Suosittelisinkin vaihtamaan Kasvojen pesutuotteet hellävaraisempiin, kosteuttavampiin nyt talven ajaksi. Sitten keväällä voit taas palata vanhan purkkisi pariin.

Meillä myynnissä olevista Puhdistustuotteista löytyy jokaiselle ihotyypille sopivat, hellävaraiset luonnonkosmetiikan emulsiot, geelit ja vaahdot.Luonnonkosmetiikka takaa sen ettei tuotteet sisällä kuivattavaa saippuaa, vaan tilalla on paljon hoitavia ainesosia suoraan luonnosta.

Toinen tärkeä tuote talvi-ihonhoidossa on Kasvovesi. Tuo aliarvostettu ihonhoitotuote saa aina miettimään onko siitä mitään hyötyä. Suosittelen kokeilemaan. Oikein valittu hoitava ja kosteuttava kasvovesi tasoittaa ihon pH:ta, viimeistelee puhdistuksen, kosteuttaa, raikastaa ja valmistaa ihon seuraavia tuotteita varten.

Oman kokemuksen kautta voin sanoa että kiristely ja nipistely ovat jääneet iholta kasvoveden käytön myötä.

Meillä myytävät luonnonkosmetiikan kasvovedet ovat täynnä hoitavia ainesosia, mm. mustaherukanlehti uutetta, vadelmaa ja ruusuvettä. Suurinosa kasvovesistä on pakattu suihkepulloon, jolloin tekosyiden keksiminen käyttöönotolle on vielä vaikeampaa.

Suosittelen kokeilemaan kasvovettä päivittäisessä käytössä kuukauden ajan niin huomaat eron.

Koska haluan poistaa mahdollisimman monen kasvoilta kuivuuden tunteen ja jostain se on aloitettava, niin tarjoan kaikille tämän blogin lukeneille -10% alennuksen Kasvojen puhdistustuotteista ja kasvovesistä 1.11. – 12.11. ajan. Mainitse kassalla koodi ”marras10” niin saat alennuksen.

T. Santra

No Comments

Post A Comment