Painiityn Helmi | Maaliskuiset terveiset kauneushoitolasta!
883
post-template-default,single,single-post,postid-883,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Maaliskuiset terveiset kauneushoitolasta!

Kauneushoitolassa näkyy keväänmerkkejä. Uutuuksia saapuu hoitolaamme ja hyviä tarjouksia kannattaa pitää silmällä.

Kevät on eloon heräämisen aikaa. Vaatetusta voi pikkuhiljaa alkaa vähentää ja vaatteiden alta saattaa paljastua yllätyksiä. Keväällä myös kasvava valon määrä saa ihmiset liikkeelle. Synkkyys väistyy ja elämä alkaa taas maistua. Peilistä saattaa kuitenkin moikata talven jäljiltä nuhjuinen kaveri, joten nyt on aika varata käynti kosmetologille!

Tsekkaappa seuraavat asiat, ovatko ne reilassa omalla kohdallasi:

KARVAT

Onko säärikarvat päässeet ottamaan ylivallan jaloistasi? Sokerointi kannattaa aloittaa nyt niin saat silosääret kesäksi. Käy ennen kesää muutaman kerran sokeroinnissa niin karvankasvu ehtii vähentyä ja hidastua kesäksi.

SELLULIITTI

Ovatko reidet pahkuraiset, epätasaiset tai onko väri laikukas ja samea? Selluliittiin tehoaa kuivaharjaus ja tätä kannattaa tehdä päivittäin ennen suihkuun menoa. Muutaman minuutin pyörittely karhealla kintaalla oikeasti tehoaa! (Meillä on myynnissä näitä kintaita). Lisäksi kannattaa hakea meiltä Uutuus tuote BurnFirm- Selluliittivoide, joka tehostaa selluliitin poistumista kehosta. Tämä chiliä sisältävä tuote saa todellakin pyllysi lämpiämään! Kysy meiltä myös Selluliittihoidoista, jotka buustaavat kehoasi poistamaan selluliittia.

KARHEA, KUIVA, SAMEA IHO

Niin keho kuin kasvotkin voivat tuntua kalpeilta ja sameilta talven jäljiltä. Ota siiskuorintatuotteet ja seerumit esiin. Vartalon ihoa kannattaa kuoria hoitavia öljyjä sisältävillä tuotteilla, jolloin myös kosteutus tulee samalla hoidettua.

Kasvoille kuorinta kannattaa valita ihotyypin mukaan. Tässä minä autan mielelläni. Meiltä löytyy esimerkiksi hellävaraisia entsymaattisia kuorintoja, hedelmähappokuorintoja sekä kaksoiskuorintoja, joissa on sekä hedelmähappoja että kiteitä kuorivana aineena. Liikaa ei kuitenkaan kannata kuoria, ja kuorintatiheys kannattaakin käydä läpi yhdessä kosmetologin kanssa ettei tule tehneeksi vahinkoa iholle.

Ihoa kannattaa kirkastaa seerumeilla. Seerumeita voi käyttää päivittäin tai ottaa tehokuurin jos se tuntuu sopivammalta itselle. Kosteuttavat, heleyttävät ja ravitsevat seerumit antavat iholle uutta energiaa ja ihon sävy palaa taas tasaiseksi ja kuulaaksi. Meiltä löytyy tietenkin paljon erilaisia seerumeita joka lähtöön.

AURINKOSUOJA

Koska aurinko alkaa taas paistaa lähes joka päivä, on huomioitava siltä suojautuminen. Koko ajan tulee uusia tutkimuksia kuinka vaarallista auringonsäteily onkaan ja kuinka se on eniten ihoamme vanhentava tekijä. Tämä asia kannattaa siis ottaa vakavissaan.

Valitse ihollesi sopiva aurinkosuoja. Jos sinulla on epäpuhdas ja tukkoinen iho tai herkkä, paras suoja on tällöin fysikaalinen suoja. Luonnonkosmetiikassa jota meillä myydään, on vain ja ainoastaan tämä suoja.

Fysikaalinen suoja tarkoittaa että tuotteessa olevat pienet mineraalikiteet asettuvat ihollesi ja heijastavat haitalliset UV säteet pois. Tämä ei siis imeydy ihoosi vaan pysyy ihon pinnalla ja on näin ollen turvallisempi käyttää.

Iho kannattaa suojata aina ja itseasiassa ympäri vuoden. Suojakertoimellinen meikkipohja tai päivävode hoitaa tämän kätevästi, eikä tarvita erikseen suojakertoimellisia voiteita. Levitä aurinkosuoja ihollesi joka aamu, etenkin jos lähdet ulos, lenkille, töihin, kouluun. Vaikka iho ei välttämättä palaisi ulkoilun aikana, ihoa ikäännyttävä UVA- säteily tekee tuhoja ihollesi vaikka olisit ulkona vain vartin. Ja nämä muutokset näkyvät vasta vuosien päästä! Minä ainakaan en halua ennenaikaisia ryppyjä, maksaläiskiä tai ainakaan melanoomaa!

Nyt kun on lista käyty läpi, oliko omalla kohdallasi jotain parannettavaa?

Kannattaa aloittaa heti eikä huomenna asioiden korjaus.

Jos tarvitset apua tuotteiden kanssa, hoidon valinnassa tai muuten vain vinkkejä mitä pitäisi tehä, otahan yhteyttä!

Santra

No Comments

Post A Comment