Painiityn Helmi | Tiimi
1870
page-template-default,page,page-id-1870,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Tiimimme

Painiityn Helmen henkilökunta

Painiityn Helmi on laajentunut yhden ihmisen yrityksestä kauneuskeskukseksi, missä työskentelee upeita ammattilaisia. Vuosien varrella olemme löytäneet omat intohimomme, joista yksi yhteinen on suojella luontoa ja käyttää mahdollisimman turvallisia kemikaaleja. Kauneushoitola käyttää täysin luonnonkosmetiikkaa.

Kauneushoitola sijaitsee omassa ihanassa rauhallisessa liiketilassa, kampaamosta n.10 metriä. Olemme panostaneet asiakaskokemukseen ja liikkeen sisustukseen laadukkaiden tuotteiden lisäksi.

Tervetuloa asiakkaaksemme, siirry tästä ajanvaraukseen.

Mira Tõnso @mirapainiitynhelmi

Omistaja, Parturi-kampaaja, ripsienpidennykset, meikkaukset, browlift, microblading

Mira Tõnso

Olen taitava kaikenlaisissa väritöissä. Erityisvahvuutena raidoitus ja vaalennustyöt. Teen myös paljon isompia muutos töitä. Vuosien varrella olen tehnyt myös kouluttajan töitä freelancerina.

_________

Olen Mira, 33-vuotias äiti ja yrittäjä Nurmijärveltä. Perheeseeni kuuluu aviomies, 5 maailman rakkainta lasta, kissa ja paras ystäväni koira. Rakennutimme viime vuonna talon ja rakastamme kotiamme ja elämää Nurmijärvellä, luonnon helmassa.

Avasin liikkeen kymmenen vuotta sitten. Koen olevani liikkeen Couchi – joka vie liikettä ja sen henkilökuntaa eteenpäin jatkuvasti kehittämällä toimintaa ja kuuntelemalla aidosti ihmisiä.

Vahvuuksiani on herkkyys ja tilannetaju. Ymmärrän mitä haetaan ja halutaan, konsultaatio on se kaikista tärkein avain onneen. Voidaan jutustella tai olla hiljaa, kummatkin on todella okei. Tärkein kaikista on onnistunut työ ja lopputulos sellainen, että lähdet hymyillen onnesta jatkamaan omaa elämääsi, ihanalla tukalla!

Kati Luik @sessionstylistkatiluik

Parturi-kampaaja, ripsienpidennykset

Kati Luik

Koen olevani vahva hiustenleikkauksissa ja rakastan luoda pehmeitä, luonnollisia tyylejä ja raidoituksia.

_________

Olen Kati, kaikki asiakkaat varmasti tunnistaa minut, koska olen ollut Helmessä jo 9-vuotta. Rakastan omaa ammattiani ja koen tärkeäksi kouluttautua säännöllisesti, että intohimo pysyisi ammattia kohtaan pitkään. Vuonna 2021 minusta tuli Session Salon Stylisti, Kevin Murphyn oma erikoistumisohjelma.

Olen hyvin humoristinen ja tykkään asiakkaiden kanssa höpöttää ja maailmaa parantaa. Te olette ihania ja kannustavia. Olen kiitollinen teille jokaiselle niistä vuosista. Kaikki varmaan tietääkin, että minulla on ihana aviomies Tarmo ja kaksi Ranskanbulldogia.

Mari Inkeroinen @mari_hiuxet

Parturi-kampaaja

Mari Inkeroinen

Minulta luonnistuu kaikki hiuksiin liittyvät muutokset ikään ja sukupuoleen katsomatta. Erityisesti pidän kampauksista ja erikoisvärjäyksistä, sekä mallinmuutoksista, jossa toteutetaan upea uusi tyyli hänen piirteitä korostaen.

_________

Olen Mari Vantaalta, mutta alun perin kotoisin Keski-Suomesta Suolahdesta. Perheeseeni kuuluu täysi-ikäinen tytär, päiväkoti-ikäinen poika, mies ja kultainennoutaja.

Parturi-kampaajaksi valmistuin vuonna 2001. Hiukset ovat aina olleet intohimoni. Tykkään työskennellä ihmisten parissa ja toteuttaa heidän toiveitaan hiusten suhteen. Mikä onkaan parempaa kuin onnellinen ja kiitollinen asiakas.

Nähdään pian!

Maarit Kontiainen @hairbymaarit.k

Parturi-kampaaja, lashlift, sinettipidennykset, meikkaus

Maarit Kontiainen

Teen kaikkia parturi-kampaajan töitä. Niiden lisäksi sinettipidennykset, meikkaukset ja lashliftit. Rakastan tehdä kampauksia ja meikkejä. Voin myös sanoa, että olen rakennekäsittelyjen konkari.

_________

Olen Maarit, Espoon Painiitystä. Asustelen kahden kissani kanssa. Valmistuin parturi-kampaajaksi -97. Minulla on ollut yli 20v. yksin kampaamo. Kolmisen vuotta olen nyt ollut Helmessä töissä ja nauttinut, kun olen saanut ihanat työkaverit. Asiakkaat täällä ovat myös super ihania!

Tervetuloa päivittämään hiuksiasi kuntoon kanssani.

Jonna Kirves @hairbyjonnaemi

Parturi-kampaaja, teippipidennykset, brow -ja lashlift

Jonna Kirves

Vahvuuksiani kampaajana on raidoitukset ja eri tekniikoin tehdyt vaalennukset. Rakastan laputtamista sekä hempeitä ja kauniita sävyjä hiuksissa. Innostun aina kaikista uusista tekniikoista ja tuotteista sekä uuden oppiminen antaa mulle energiaa. Monipuolinen työskentely on mielestäni parasta, kun mikään työpäivä ei ole samanlainen.

_________

Olen Jonna, valmistunut kampaajaksi 2020 Joulukuussa. Nyt voin sanoa eläväni unelmaani. Treenaan PT:n kanssa, haluan pitää huolta henkisestä ja fyysisestä kunnostani. Avopuolisoni on myös suuri voimavarani, ja hyvä kuuntelemaan kun höpötän kotona hiuksista.

Penkissäni tulet kuulluksi ja olen myös valmis ehdottomaan sinulle uutta tyyliä, joka pukee sinua ja persoonaasi. Kotihoidon merkitys on minulle tärkeä asia. Lähdet siis kotiin tietäen kuinka hoidat hiuksiasi. Tyytyväinen ja iloinen asiakas on mun elämän suola. Teidän takia mä tätä työtä teen.

Nähdään penkissäni Painiityssä!

Heidi Pitkänen @rakkaushiuksiin

Parturi-kampaaja, magopidennykset, meikkaukset

Heidi Pitkänen

Omaan hyvän hahmotuskyvyn, olen tarkka hiustenleikkaaja, paksut ja luonnonkiharat ovat erikoisalaani. Ohueen hiukseen pystyn loihtimaan paksuutta ja vahvuutta mago-pidennyksillä. Olen työssäni tarkka ja nopea. Värjääjänä vahvuuteni on raidoitukset ja luonnolliset hiusvärit. Teen myös meikkejä ja kampauksia.

_________

Olen valmistunut haave ammattiini 2002. Yrittäjänä olen toiminut 20-vuotta ja olen voittanut kampaajantyön suomen mestaruuden. Työni parhaita puolia on luovuus, ihmisläheisyys, vuorovaikutus, hyvänolon tuominen asiakkailleni upeiden hiusten lisäksi. Mun käsissä saat pitkän ja rentouttavan päänahan hieronnan pesun yhteydessä ja käynnin jälkeen on ihanan rento olo. Mun sydämen asia on tyytyväinen asiakas.

Vapaa-ajallani vaellan paljon perheeni kanssa luonnossa. Luontoyhteys merkitsee meille paljon.

Rentouttavia hetkiä meillä Painiityn Helmessä! Nähdään!

Santra Pylkkänen @kosmetologi_santra

SKY-Kosmetologi 2013

Santra Pylkkänen

Lempitöitäni ovat sokeroinnit ja etenkin brassisokeroinnit, sekä kasvohoidot.

_________

Olen valmistunut Jyväskylästä kosmetologiksi 2013 ja lähtenyt yrittäjäksi samantien. Kauneudenhoitoala tuntui heti omalta ja olenkin nauttinut nämä vuodet työstäni. Kosmetologina olen huolellinen ja kohtelen asiakastani yksilönä. Toivotan asiakkaani tervetulleeksi ja hoidan teitä varmoin ottein. Koen olevani rentoa seuraa, eikä siis tarvitse jännittää minun käsittelyyni tuloa. Tulehan käymään, niin katsotaan ihonhoitoasiasi kuntoon!

Heidi Silverback @sky_high_di

Sky-Kosmetologi

Heidi Silverback

Erityismainintana sokeroinnit, ne ovat lähimpänä sydäntäni. Pidän muistakin hoidoista ja hoidan sinua varmoin ottein.

_________

Heippa! Olen Heidi ja tulen Vihdin Nummelasta. Asustelen kahden teinipojan ja pienen rescuekoirani Bertan kanssa. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2003 Helsingissä. Olen tehnyt kosmetologin työtä noin 14 -vuotta. Työssäni kosmetologina on aivan parasta ihmisten kohtaaminen ja erilaiset elämäntarinat. Hoidan asiakkaitani huomioiden yksilölliset tarpeet. Ikä ja kokemus ovat muovanneet minusta aika rennon kosmetologin, joten rohkeasti vaan lämminhenkisiin hoitoihini.