Painiityn Helmi | Hiusten hoitokäsittelyt
241
page-template-default,page,page-id-241,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kevin Murphy Treat.Me

Käytössämme on luonnon parhaat raaka-aineet, alan johtava teknologia, ihonhoitotuotteista tutut ainesosat ja täydellinen hemmotteluhetki arjen keskelle! Treat.ME muttaa käsityksesi hyvinhoidetuista hiuksista. Vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta ennennäkemättömällä tavalla. Ajattele hiustenhoito aivan yhtä tärkeänä osana, kuin jokapäiväinen ihonhoitoruutini. Kevin Murphy Treat.Me palauttaa hiuksen kosteustasapainon optimaaliseksi ja palauttaa luonnollisen kiillon hiuksiisi.

Miten se toimii?

Hiuksiesi kuolleet ja vaurioituneet partikkelit korvataan AHAn avulla ja hiuksiisi ja hiuspohjaasi saadaan palautettua kaikki se täydellisyys, minkä ne ansaitsevat. Menumme koostuu neljästä eri hoitopaketista. Ei hätää – sinun ei tarvitse tietää itsellesi parasta pakettia vielä varatessasi aikaa, vaan voit antaa senkin huolehdittavaksemme.

Hoitopaketit

TREAT.ME

MOISTURE


Hiuksille, jotka ovat alkaneet kuivumaan, ovat pörröiset tai kemiallisesti käsitellyt


Hoito lisää hiuksiisi painotonta kosteutta ja parantaa niiden kosteustasapainoa. Hoidon jälkeen hiuksesi ovat pehmeämmät ja niiden luonnollinen kiilto on jälleen näkyvissä. Arvokkaat ja laadukkaat öljyt sekä kasviuutteet eivät ainostaan kosteuta ja korjaa hiuksiasi ja hiuspohjaasi vaan ne rakentavat hiuksiasi uudelleen alkaen ytimestä. Lopputuloksena hiuksesi ovat elämänsä voimissa ja helposti käsiteltävät.

TREAT.ME
STRENGHT


Vahingoittuneille hiuksille, jotka ovat myös heikot, hauraat tai kemiallisesti käsitellyt


Hoito palauttaa hiuksiisi vahvuuden, tuuheuden ja tekee hiuksista elastisemmat yhdistelemällä proteiineja ja aminohappoja. Tämä hoito on suunniteltu heikoille, hauraille ja vaurioituneille hiuksille niin, että ne eivät miltään osin vaurioidu lisää käsittelyn aikana. Lopputuloksena ravinteikkaammat, eläväisemmät ja pehmeämmät hiukset, jotka selviävät paremmin jokapäiväisistä stressitekijöistä.

3.

TREAT.ME
ANTI-AGEING


Hiuksille, jotka ovat kärsineet hormonaalisista, ympäristön aiheuttamista tai kemiallisista vaurioista


Palauta nuorekas terve kiilto ja joustavuus kuviin, ennen aikaansa ikääntyviin ja vaurioituneisiin hiuksiin. Hoidon inspiraationa on Ikikukan ravitsevat ja vaurioilta suojaavat ominaisuudet. Koko YOUNG.AGAIN -linjan sisältävä hoito tekee hiuksista vahvemmat ja saa ne näyttämään paremmilta. Hiuksesi tuntuvat jälleen nuorilta ja terveiltä.

4.

TREAT.ME
THICKENING


Ohuille ja hennoille, heikoille tai putoileville hiuksille.


Stimuloi hiustesi kasvua sekä kasvutiheyttä ja vähennä hiustenlähtöä ehkäisevän hormonin vaikutusta tällä muutoksentekevällä salonkihoidolla. Hoidossa käytetty teknologia on tuttu ripsienkäsittelystä ja se saa hiuksesi näyttämään heti tuuheammilta ja samalla parsauute aloittaa taistelun hiusten ennenaikaista ohenemista ja putoamista vastaan. Lopputuloksena vahvemmat, pysyvämmät ja ravinteikkaammat hiukset.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

B3 – Brazilian bond builder

Uusi innovaatio Suomessa! b3 Brazilian Bond Builder on täysin uudenlainen vaalennusten ja värjäysten yhteydessä käytettävä, hiusten vaurioitumista ehkäisevä, suojaava ja hiusten kuntoa parantava tuote.

#brazilianbondbuilder

K-18 Ennennäkemätön hiuksen korjaava hoitotuote!

K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask on patentoidun K18Peptide-peptidin sisältävä hiuksiin jätettävä hoitotuote, joka korjaa hiuksen rakennevauriot tehden hiuksista jälleen terveet ja elinvoimaiset.

Hoidon sisältämä patentoitu K18Peptide-peptidi palauttaa biomimeettisesti ennalleen hiuksen keratiinirakenteen.

Vaikutusaika 4 minuuttia.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4-6 peräkkäistä käyttökertaa. Koska hiukset ovat edelleen alttiit ulkopuoliselle vaurioille, suositellaan uusien vaurioiden korjaamiseksi tuotteen käyttämistä 3-4 pesun välein.