Painiityn Helmi | Ripsienpidennykset
354
page-template-default,page,page-id-354,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ripsienpidennykset

Painiitynhelmessä pidennykset ja lash liftit tehdään parturi-kampaamon puolella. Näihin liittyvät tiedustelut kampaamon numerosta 0447022020.

Ripsienpidennykset ovat tarkkaa ja vaativaa työtä. Me olemme tehneet ripsiä vuodesta 2011 lähtien ja kutsumme itseämme ammattilaisiksi. Meiltä saat tarkasti tehdyt pidennykset turvallisesti ja hygienisesti.

Ripsien pidennykset helpottavat huomattavasti arkea, aamulla kun heräät, on ihana tunne olla huolitellun näköinen! Ripset valitaan jokaiseen silmään sopivat 7 mm pituudesta aina 15 mm asti. Mitä pidempi pidennysripsi on, sitä vahvemmat omat ripset se vaatii pohjalle. Valitsemme myös sinun silmääsi sopivan kaarevuuden.

Ripsien hoito

Kun sinulla on pidennykset, on sinun puhdistettava silmät normaaliin tapaan, jatkuva saunominen tai silmien kasteleminen heikentää pysyvyyttä. Älä käytä öljypitoisia tuotteita. Annamme aina yhden viikon takuun ripsille.
Tule paikalle AINA ilman silmämeikkiä.

Yleisiä ohjeita

Jos olet alle 16 – pyydämme huoltajaltasi suostumuksen pidennyksen ottamista varten.
Mikäli olet varannut ajan ripsihuoltoon, mutta sinulla ei ole yhtään ripseä jäljellä, veloitamme uusien hinnan. Mikäli ripsissä on suuri työ ”puhdistaa ” esim. toisen tekijän jälki, jotta pystymme tehdä laadukkaat ja turvalliset ripset, veloitamme uusien ripsien hinnan.

Tervetuloa!

Klassinen ripsienpidennys

Tässä tekniikassa käytetään yhtä yksittäistä kuitua, yhden oman ripsen päälle. Valitsemme sinulle ripsipidennyskuidun paksuuden yhdessä 0.10mm-0.20mm. Valittavana on myös eri kaarevuuksia. Huoltoväli n. 3 vkoa.

Volyymiripsienpidennys

Volyymiripsiä kutsutaan myös 2D-, 3D- tai jopa 4D/5D -ripsiksi. Numero D-kirjaimen edessä viittaa siihen, kuinka monta kuitua yhteen luonnonripseen on asennettu. Yksittäinen volyymiviuhka on yli kuusi kertaa kevyempi kuin perinteinen ripsikuitu. Lopputulos on siis huomattavasti kevyempi. Volyymiripsillä voidaan tehdä tuuheat ja näyttävät sekä hyvin luonnollisen näköiset ripset. Suosittelemme pesemään meikit noin 4h ennen ripsien laittoa, näin voimme taata 100% pysyvyyden pidennyksille. Huoltoväli n. 3-4 vkoa.

Allaolevista linkeistä voit ladata

-lupalapun (jos olet alle 16)
-kotihoito-ohjeet

LUPALAPPU

RIPSIENPIDENNYSTEN KOTIHOITO