Painiityn Helmi | Hiustenpidennykset
358
page-template-default,page,page-id-358,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Hiustenpidennykset

Teippipidennys

Me suosimme teippipidennyksiä, sillä ne ovat hyvin hellävaraisia omalle hiukselle. Tule konsultaatioon ja katsomme sinulle sopivan pidennyspaketin. Voidaan tehdä tuuhennos tai pidennys. Teippipidennyksistä saa hyvin luonnollisen näköiset! Me käytämme  laadukasta hiusta, joka takaa pidennyksen pysyvyyden ja luonnollisen näköisen lopputuloksen.
Saatavana on laaja valikoima värejä, suorasta hiuksesta laineisiin!
 

Magohiustenpidennys

Simply Natural Mago

Mago -pidennystekniikkaa on kehitetty vuodesta 2004 lähtien. Simply Natural -tehtaalla haluttiin kehittää luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Tapa, jossa kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä. Periaatteessa pidennys pitäisi pystyä tekemään paljain käsin, ilman laiteinvestointeja. Haluttiin kehittää jo olemassa olevaa ja monipuolisimmaksi osoittautunutta sinettitekniikkaa eteenpäin. Hiukseksi valittiin sama hius, joka on toiminut kantavana osana Simply Natural -järjestelmää jo yli 10 vuoden ajan.

Viiden vuoden tuotekehityksen ja kolmen vuoden testauksen jälkeen syntyi Mago hair. Mago hair valmistui pitkän prosessin päätteeksi ympäristöystävälliseksi tuotteeksi, jolla saavutetaan parempi asiakastyytyväisyys kuin millään toisella pidennystekniikalla.

Vuonna 2010 teknisesti valmista Magoa alettiin patentoida. Tekniikalle on saatu 20 vuoden patentti kaikilla merkittävimmillä hiustenpidennysten markkina-alueilla – myös Suomessa. Mago on myös rekisteröity tuotemerkki.

 
 

Infoa hiuksista sekä huolenpidosta

Hiukset, jotka ostat ensimmäistä kertaa pidennyksiä ottaesasi kestävät n. yhden vuoden hyvinä. Laatu on 100 % aitohiusta. Pidennyshiukset ovat kaikista arvokkain osa palvelusta. Hiuksia huolletaan, eli kiinnityskohtaa ”nostetaan” n. kahden kuukauden välein, riippuen hiuksen omasta kasvuvauhdista.

Kotona hiukset vaativat hyvää huolenpitoa, harjausta ja rutkasti kosteutta pidennyksille tarkoitetuilla tuotteilla!
 
Parhaassa tilanteessa voit saada upeat hiukset ainoastaan parissa tunnissa, ei vuosien kasvattelua!