Painiityn Helmi | Kasvo-ja jalkahoidot
807
page-template-default,page,page-id-807,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kasvohoidot

Kauneushoitolan valikoimiin kuuluu paljon erilaisia kasvohoitoja.
Hoidoissa käytetään laadukasta luonnonkosmetiikkaa, jolla voidaan hoitaa myös erittäin herkkää ihoa. Valikoimastamme löytyvät suomalainen luonnonkosmetiikkasarja EkoPharma Helsinki, unkarilainen luonnonkosmetiikkasarja Pandhy’s, ranskalainen luomusarja BeautyGardenilla tehdään ihanat Spahoidot sekä tehokkaissa hedelmähappohoidoissa käytössä on LOOkX dermakosmetiikkasarja Hollannista.

Kasvohoitovalikoimasta löytyy perinteisen ihonpuhdistuksen lisäksi myös ultraääni ihonpuhdistus, joka on mekaaniseen ihonpuhdistukseen verrattuna miellyttävämpi iholla.

Lisäksi hoitovalikoimassa on tehokas Timanttihionta kasvohoito, joka sisältää laitteella tehtävän ihon kuorinnan. Tämä tehokas kuorinta tuntuu miellyttävältä iholla, poistaa kuollutta ihosolukkoa, lisää pintaverenkiertoa ja auttaa ihoa uudistumaan. Tämä hoito sopii erityisesti arville, maksaläiskille, juonteille, kuivalle iholle sekä rasvaiselle iholle.

Kasvohoitomme ovat tehokkaita ja rentouttavia. Useimmat kasvohoidot sisältävät kasvohieronnan, hartiahieronnan ja päänahan hieronnan.
Kasvohoito on nautinto, joka jokaisen pitäisi kokea säännöllisesti.

Jalkahoidot

Valikoimastamme löytyy Perinteinen jalkahoito, joka sisältää kovettumien poiston ja kynsien siistimisen. Tämä on hyvä valinta silloin, kun viime kerrasta on jo kulunut aikaa tai jalkoihin muuten vain kertyy enemmän työstettävää.

Hemmottelua kaipaavalle löytyy Spajalkahoito, joka sisältää kuorintaa, hierontaa, naamion ja kynsien siistimisen. Tämä hoito sopii jokaiselle ja saa jalat tuntumaan virkeiltä.

Shellac lakkaus varpaisiin on kestolakkaus, joka pysyy varpaankynsissä hyvänä useamman viikon. Lakkauksen yhteydessä kynnet ensin siistitään. Shellac lakkaus on hyvä suojelemaan omaa kynttä ja helppo tapa pitää varpaat viimeisteltyinä ja kauniina pitemmän aikaa.