Painiityn Helmi | Painiityn Helmen tarina ja henkilökunta
981
page-template-default,page,page-id-981,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Painiityn Helmen tarina ja henkilökunta

Painiityn Helmi on laajentenut yhden ihmisen yrityksestä kauneuskeskukseksi missä työskentelee upeita ammattilaisia. Vuosien varrella olemme löytäneet omat intohimomme, joista yksi yhteinen on suojella luontoa ja käyttää mahdollisimman turvallisia kemikaaleja. Kauneushoitola käyttää täysin luonnonkosmetiikkaa.

Kauneushoitola sijaitsee omassa ihanassa rauhallisessa liiketilassa, kampaamosta n.10 metriä. Olemme panostaneet asiakaskokemukseen ja liikkeen sisustukseen laadukkaiden tuotteiden lisäksi.

En voisi olla kiitollisempi upeasta yrityksestäni ja siellä olevasta upeasta henkilökunnasta.

– Mira

Mira Tõnso @mirapainiitynhelmi

Painiityn Helmen omistaja, parturi-kampaaja 2008, ripsienpidennykset 2011, RevlonProfessional kouluttaja 2016.

Viiden lapsen äitinä, ja kymmenen vuoden kokemuksella hiusalalta minulla on kyky ymmärtää ihmisiä ja kunnioittaa sydämestäni asiakasta. Kokonaisuutena asiakkaat kampaamossa ja “toimistotyöt” liittyen yrittämiseen ja firman pyörittämiseen luovat kokonaisuuden, joka on unelma-ammattini! Minulla pitää olla haasteita elämässä. Sydäntä lähelläni on hiustenvärjäykset, olen taiteilija sielultani. Lopputulos on aina sydämestä tullut. Minulla on kyky nähdä mikä juuri sinulle sopii ja näen valmiin työn jo päässäni. Rakastan työtäni.
Osaamisalueeseen kuuluu; hiustenvärjäykset, hiusten leikkaukset, kampaukset, kulmienmuotoilu sekä värjäys ja ripsienpidennykset.. Teen myös kouluttajan työtä freelancerina.

Santra Pylkkänen @kosmetologi_santra

Kosmetologi
Olen valmistunut Jyväskylästä kosmetologiksi 2013 ja lähtenyt yrittäjäksi samantien.
Kauneudenhoitoala tuntui heti omalta ja olenkin nauttinut nämä vuodet työstäni.
Kosmetologina olen huolellinen ja kohtelen asiakkaitani yksilöinä.
Toivotan asiakkaani ystävällisesti tervetulleiksi ja hoidan teitä varmoin ottein.
Koen olevani rentoa seuraa, eikä siis tarvitse jännittää minun käsittelyyni tuloa.
Lempitöitäni ovat sokeroinnit ja etenkin brassisokeroinnit, sekä kasvohoidot.
Tulehan käymään niin katsotaan ihonhoitoasiasi ajantasalle!

EkoKauneus, ekologinen kosmetologi 2016
EkoPharma Professional tuotekoulutus 2015
Pandhy’s tuote- ja sokerointikoulutus 2015
Medik8 tuote-,mikroneulaus-,happokoulutukset 2013
Nail Creation Kynsikoulutus 7/2013
Kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi 5/2013
Lady Lash Extensions Ripsipidennyskoulutus 12/2012
Alexandria Sokerointikoulutus 12/2011

Mari Inkeroinen @mari_hiuxet

Hei!
Olen Mari Vantaalta, mutta alunperin kotoisin Keski-Suomesta Suolahdesta.
Parturi-kampaajaksi valmistuin vuonna 2001.
Hiukset ovat olleet aina intohimoni. Tykkään työskennellä ihmisten parissa ja toteuttaa heidän toiveita hiusten suhteen.
Mikä onkaan parempaa kuin onnellinen ja kiitollinen asiakas.
Minulta luonnistuu kaikki hiuksiin liittyvät muutokset ikään ja sukupuoleen katsomatta.
Erityisesti pidän kampauksien teoista ja erikoisvärjäyksistä sekä mallinmuutoksista jossa asiakkaalle toteutetaan aivan uusi upea tyyli hänen piirteitä korostaen.

Nähdään pian!

Heidi Silverback SKY-Kosmetologi

Heippa! Olen Heidi ja tulen vihdin Nummelasta. Asustelen kahden teinipojan ja pienen rescuekoirani Bertan kanssa. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2003 Helsingissä.Olen tehnyt kosmetologin työtä noin 14 -vuotta. Työssäni kosmetologina on aivan parasta ihmisten kohtaaminen ja erilaiset elämäntarinat. Hoidan asiakkaitani huomioiden yksilölliset tarpeet. Erityismaininta kuitenkin sokeroinneille, ne ovat lähimpänä sydäntä. Ikä ja kokemus ovat muovanneet minusta aika rennon kosmetologin, joten rohkeasti vaan lämminhenkisiin hoitoihini.

Kati Luik @hairstylistkatiluik

Parturi-kampaaja 2012, ripsienpidennykset 2011
Moikka kaikille, olen Kati ja synnyinjuureni tulevat Eestistä. Suomessa olen asunut jo yli 10 vuotta ja puhun hyvää suomea. Parturi-kampaaja koulutuksen olen käynyt suomessa ja valmistuin vuonna 2012. Sitä ennen tein myös puutarhurintutkinnon. Teen tätä työtä intohimosta tyyliin ja kauneuteen. Rakastan kaunetta! Teen työni hyvin tarkasti ja kiireettä. Varaan mieluummin paljon aikaa, jotta kerkeän tehdä työn huolellisesti. Erityisesti rakastan kampauksista ja värjäyksistä!
Teen hiusten lisäksi ripsienpidennykset ja ripsien -ja kulmien kestovärjäykset!

Maarit

Hei, Olen Maarit Espoosta Painiitystä. Olen valmistunut parturi-kampaajaksi -97, siitä saakka toiminut yrittäjänä.Nuoruudessani olen tehnyt kaikenlaista työtä, mutta aina asiakaspalvelijana. Siinä olen mielestäni omimmillani.Teen kaikkia parturi ja kampaajatöiden lisäksi meikkejä,kulmien ja ripsien värjäyksiä sekä hiustenpidennyksiä sineteillä.Vahvuuksiani ovat leikkaukset ja rakennekäsittelyt, mutta teen mielelläni ihan kaikkia laidasta laitaan. Tervetuloa päivittämään hiusasiat kuntoon kanssani❤

Heidi Pitkänen

Heippa. Nimeni on Heidi ja olen ihan pienestä asti halunnut olla kampaaja. Unelmani toteutui 2002 kun valmistuin Parturi-kampaajaksi ja voitin Kampaajan työn Suomenmestaruuden. Rakastan työtäni edelleen joka päivä ja on kunnia asia saada ihmisille hyvä mieli kauniilla hiuksilla. Teen normaalin hiustenmuotoilun lisäksi myös meikkejä, kampauksia ja Mago- hiustenpidennyksiä. Olen tehnyt 10 vuotta töitä Helsingin keskustassa ja tulen nyt tekemään myös päiviä Espoon Painiittyyn. Tervetuloa kaikki uudet sekä vanhat tuttavuudet. Heidi Pitkänen