Painiityn Helmi | Painiityn Helmen tarina ja henkilökunta
981
page-template-default,page,page-id-981,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Painiityn Helmen tarina ja henkilökunta

Painiityn Helmi on laajentenut yhden ihmisen yrityksestä kauneuskeskukseksi missä työskentelee upeita ammattilaisia. Vuosien varrella olemme löytäneet omat intohimomme, joista yksi yhteinen on suojella luontoa ja käyttää mahdollisimman turvallisia kemikaaleja. Kauneushoitola käyttää täysin luonnonkosmetiikkaa.

Kauneushoitola sijaitsee omassa ihanassa rauhallisessa liiketilassa, kampaamosta n.10 metriä. Olemme panostaneet asiakaskokemukseen ja liikkeen sisustukseen laadukkaiden tuotteiden lisäksi.

En voisi olla kiitollisempi upeasta yrityksestäni ja siellä olevasta upeasta henkilökunnasta.

– Mira

Mira Tõnso @mirapainiitynhelmi

Omistaja, Parturi-kampaaja, ripsienpidennykset, meikkaukset, browlift sekä microblading.

Olen taitava kaikenlaisissa väritöissä. Erityisvahvuutena raidoitus ja vaalennustyöt. Teen myös paljon isompia muutos töitä. Vuosien varrella olen tehnyt myös kouluttajan töitä freelancerina.

Olen Mira, 33-vuotias äiti ja yrittäjä Nurmijärveltä. Perheeseeni kuuluu aviomies, 5 maailman rakkainta lasta, kissa ja paras ystäväni koira. Rakennutimme viimevuonna talon ja rakastamme kotiamme ja elämää Nurmijärvrllä,  luonnon helmassa.

Avasin liikkeen kymmenen vuotta sitten. Koen olevani liikkeen Couchi – joka vie liikettä ja sen henkilökuntaa eteenpäin jatkuvasti kehittämällä toimintaa ja kuuntelemalla aidosti ihmisiä. Vahvuuksiani on herkkyys ja tilannetaju. Ymmärrän mitä haetaan ja halutaan, konsultaatio on se kaikista tärkein avain onneen. Voidaan jutustella tai olla hiljaa, kummatkin on todella okei. Tärkein kaikista on onnistunut työ ja lopputulos sellainen, että lähdet hymyillen onnesta jatkamaan omaa elämääsi, ihanalla tukalla!

Heidi Silverback @sky_high_di

Erityismainintana sokeroinnit, ne ovat lähimpänä sydäntäni. Pidän muistakin hoidoista ja hoidan sinua varmoin ottein.

Heippa! Olen Heidi ja tulen Vihdin Nummelasta. Asustelen kahden teinipojan ja pienen rescuekoirani Bertan kanssa. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2003 Helsingissä. Olen tehnyt kosmetologin työtä noin 14 -vuotta. Työssäni kosmetologina on aivan parasta ihmisten kohtaaminen ja erilaiset elämäntarinat. Hoidan asiakkaitani huomioiden yksilölliset tarpeet. Ikä ja kokemus ovat muovanneet minusta aika rennon kosmetologin, joten rohkeasti vaan lämminhenkisiin hoitoihini.

Mari Inkeroinen @mari_hiuxet

Minulta luonnistuu kaikki hiuksiin liittyvät muutokset ikään ja sukupuoleen katsomatta. Erityisesti pidän kampauksista ja erikoisvärjäyksistä, sekä mallinmuutoksista, jossa toteutetaan upea uusi tyyli hänen piirteitä korostaen.

Olen Mari Vantaalta, mutta alun perin kotoisin Keski-Suomesta Suolahdesta. Perheeseeni kuuluu täysi-ikäinen tytär, päiväkoti-ikäinen poika, mies ja kultainennoutaja.

Parturi-kampaajaksi valmistuin vuonna 2001. Hiukset ovat aina olleet intohimoni. Tykkään työskennellä ihmisten parissa ja toteuttaa heidän toiveitaan hiusten suhteen. Mikä onkaan parempaa kuin onnellinen ja kiitollinen asiakas. Nähdään pian!

Heidi Silverback SKY-Kosmetologi

Heippa! Olen Heidi ja tulen vihdin Nummelasta. Asustelen kahden teinipojan ja pienen rescuekoirani Bertan kanssa. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2003 Helsingissä.Olen tehnyt kosmetologin työtä noin 14 -vuotta. Työssäni kosmetologina on aivan parasta ihmisten kohtaaminen ja erilaiset elämäntarinat. Hoidan asiakkaitani huomioiden yksilölliset tarpeet. Erityismaininta kuitenkin sokeroinneille, ne ovat lähimpänä sydäntä. Ikä ja kokemus ovat muovanneet minusta aika rennon kosmetologin, joten rohkeasti vaan lämminhenkisiin hoitoihini.

Kati Luik @hairstylistkatiluik

Parturi-kampaaja, ripsienpidennykset

Koen olevani vahva hiustenleikkauksissa ja rakastan luoda pehmeitä, luonnollisia tyylejä ja raidoituksia.

Olen Kati, kaikki asiakkaat varmasti tunnistaa minut, koska olen ollut Helmessä jo 9-vuotta. Rakastan omaa ammattiani ja koen tärkeäksi kouluttautua säännöllisesti, että intohimo pysyisi ammattia kohtaan pitkään. Vuonna 2021 minusta tuli Session Salon Stylisti, Kevin Murphyn oma erikoistumisohjelma.

Olen hyvin humoristinen ja tykkään asiakkaiden kanssa höpöttää ja maailmaa parantaa. Te olette ihania ja kannustavia. Olen kiitollinen teille jokaiselle niistä vuosista.

Kaikki varmaan tietääkin, että minulla on ihana aviomies Tarmo ja kaksi Ranskanbulldogia.

Maarit Kontiainen @hairbymaarit.k

Parturi-kampaaja, lashlift, sinettipidennykset, meikkaus

Teen kaikkia parturi-kampaajan töitä. Niiden lisäksi sinettipidennykset, meikkaukset ja lashliftit. Rakastan tehdä kampauksia ja meikkejä. Voin myös sanoa, että olen rakennekäsittelyjen konkari.

Olen Maarit, Espoon Painiitystä. Asustelen kahden kissani kanssa. Valmistuin parturi-kampaajaksi -97. Minulla on ollut yli 20v. yksin kampaamo. Kolmisen vuotta olen nyt ollut Helmessä töissä ja nauttinut, kun olen saanut ihanat työkaverit. Asiakkaat täällä ovat myös super ihania! Tervetuloa päivittämään hiuksiasi kuntoon kanssani.

Heidi Pitkänen @rakkaushiuksiin

Parturi-kampaaja, magopidennykset, meikkaukset

Omaan hyvän hahmotuskyvyn, olen tarkka hiustenleikkaaja, paksut ja luonnonkiharat ovat erikoisalaani. Ohueen hiukseen pystyn loihtimaan paksuutta ja vahvuutta mago-pidennyksillä. Olen työssäni tarkka ja nopea. Värjääjänä vahvuuteni on raidoitukset ja luonnolliset hiusvärit. Teen myös meikkejä ja kampauksia.

Olen valmistunut haave ammattiini 2002. Yrittäjänä olen toiminut 20-vuotta ja olen voittanut kampaajantyön suomen mestaruuden. Työni parhaita puolia on luovuus, ihmisläheisyys, vuorovaikutus, hyvänolon tuominen asiakkailleni upeiden hiusten lisäksi. Mun käsissä saat pitkän ja rentouttavan päänahan hieronnan pesun yhteydessä ja käynnin jälkeen on ihanan rento olo. Mun sydämen asia on tyytyväinen asiakas.

Vapaa-ajallani vaellan paljon perheeni kanssa luonnossa. Luontoyhteys merkitsee meille paljon.

Rentouttavia hetkiä meillä Painiityn Helmessä! Nähdään!